Bakan Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.03.2023 - 11:34, Güncelleme: 01.03.2023 - 11:34
 

Bakan Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü

Bakan Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü
Şaduman TÜRKAY/ANKARA, (DHA)- DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile telefonda görüştü. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Görüşmede Bakan Çavuşoğlu, Yunanistan'da dün gece meydana gelen tren kazası nedeniyle taziyelerini iletmiştir" denildi. 
Bakan Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Dendias ile görüştü

Şaduman TÜRKAY/ANKARA, (DHA)- DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile telefonda görüştü.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Görüşmede Bakan Çavuşoğlu, Yunanistan'da dün gece meydana gelen tren kazası nedeniyle taziyelerini iletmiştir" denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.