Bakan Özer, 10 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya geldi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.02.2023 - 07:58, Güncelleme: 20.02.2023 - 07:58
 

Bakan Özer, 10 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya geldi

Bakan Özer, 10 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya geldi
ANKARA, (DHA)- MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremden etkilenen 10 ilin milli eğitim müdürüyle çevrim içi toplantı yaptı. Bakan Özer'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 10 ilde 1 Mart itibarıyla açılması planlanan okulların tespitine ilişkin son değerlendirmeler yapıldı. Son çalışmaların yapılmasının ardından 10 ilden hangilerinde okulların açılacağının belirleneceğini ifade eden Bakan Özer, "Önemli olan çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi sağlıklı ve güvenli bir şekilde okullarında buluşturmak" diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bakan Özer, 10 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya geldi

ANKARA, (DHA)- MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremden etkilenen 10 ilin milli eğitim müdürüyle çevrim içi toplantı yaptı.
Bakan Özer'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 10 ilde 1 Mart itibarıyla açılması planlanan okulların tespitine ilişkin son değerlendirmeler yapıldı. Son çalışmaların yapılmasının ardından 10 ilden hangilerinde okulların açılacağının belirleneceğini ifade eden Bakan Özer, "Önemli olan çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi sağlıklı ve güvenli bir şekilde okullarında buluşturmak" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.