Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Eğitim (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.05.2022 - 11:31, Güncelleme: 27.05.2022 - 11:43
 

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
ANTALYA'nın Demre ilçesinde Antalya Valiliği'nce başlatılan Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi AHENK kapsamında, Demre'de eğitimde akademik başarının artırılması amacıyla düzenlenen sınavlarda birinci olan öğrenciler ödüllendirildi. Demre'de AHENK Projesi kapsamında düzenlenen eğitimde akademik başarının artırılması ile düzenlenen 6. ölçme değerlendirme sınavında birinci olan öğrenciler ödüllendirildi. Demre Kaymakamlığı'nda düzenlenen ödül törenine Demre Kaymakam Refiki Ali Emre Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, okul müdürleri ve sınavlarda birinci olan öğrenciler katıldı. 8. sınıflarda 342 öğrenci arasında birinci olan Özel Bil Ortaokulu'ndan Ceylin Naz Gökbelen, 7. sınıflarda birinci olan 356 öğrenci arasında birinci olan 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Berrak Cisem Cura, 6. sınıflarda 372 öğrenci arasında birinci olan Özel Bil Ortaokulu öğrencisi Yalçın Özel ve 5. sınıflarda 352 öğrenci arasında birinci olan 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Yiğit Kerem Solak'a ödüllerini, Demre Kaymakam Refiki Ali Emre Tekin verdi. Öğrencilere ödül olarak birer başarı belgesi ve Demre Eğitim Vakfı (DEM-VAK) tarafından birer hediye çeki verildi. Törende kısa bir konuşma yapan Demre Kaymakam Refiki Ali Emre Tekin, "Sizlerin düzenli çalışma ile bu başarıya ulaştığınıza inanıyorum. Düzenli ve kurallı çalışmaya devem edin. Başarının anahtarı sürekli, kurallı çalışma, zamanı iyi kullanmada saklıdır. Bu başarıyı yaşam boyu sürdürmenizi diliyorum. Sizleri kutluyorum" dedi. FOTOĞRAFLI  
Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

ANTALYA'nın Demre ilçesinde Antalya Valiliği'nce başlatılan Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi AHENK kapsamında, Demre'de eğitimde akademik başarının artırılması amacıyla düzenlenen sınavlarda birinci olan öğrenciler ödüllendirildi.

Demre'de AHENK Projesi kapsamında düzenlenen eğitimde akademik başarının artırılması ile düzenlenen 6. ölçme değerlendirme sınavında birinci olan öğrenciler ödüllendirildi. Demre Kaymakamlığı'nda düzenlenen ödül törenine Demre Kaymakam Refiki Ali Emre Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, okul müdürleri ve sınavlarda birinci olan öğrenciler katıldı.

8. sınıflarda 342 öğrenci arasında birinci olan Özel Bil Ortaokulu'ndan Ceylin Naz Gökbelen, 7. sınıflarda birinci olan 356 öğrenci arasında birinci olan 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Berrak Cisem Cura, 6. sınıflarda 372 öğrenci arasında birinci olan Özel Bil Ortaokulu öğrencisi Yalçın Özel ve 5. sınıflarda 352 öğrenci arasında birinci olan 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Yiğit Kerem Solak'a ödüllerini, Demre Kaymakam Refiki Ali Emre Tekin verdi. Öğrencilere ödül olarak birer başarı belgesi ve Demre Eğitim Vakfı (DEM-VAK) tarafından birer hediye çeki verildi.

Törende kısa bir konuşma yapan Demre Kaymakam Refiki Ali Emre Tekin, "Sizlerin düzenli çalışma ile bu başarıya ulaştığınıza inanıyorum. Düzenli ve kurallı çalışmaya devem edin. Başarının anahtarı sürekli, kurallı çalışma, zamanı iyi kullanmada saklıdır. Bu başarıyı yaşam boyu sürdürmenizi diliyorum. Sizleri kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.