Başkan Ercengiz, Ateşli Sanatlar Çarşısı esnafı ile buluşacak

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 03.08.2023 - 15:42, Güncelleme: 03.08.2023 - 15:42
 

Başkan Ercengiz, Ateşli Sanatlar Çarşısı esnafı ile buluşacak

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur’daki çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur’daki çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.    Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çalışmalar kapsamında Ateşli Sanatlar Çarşısında faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelecek. Kahvaltılı buluşmada esnaf vatandaşların sorun ve önerileri dinleyerek, fikir alışverişinde bulunacak. Esnaf buluşmaları her hafta değişik mahallelerdeki esnaf kahvaltılarıyla devam edecek.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur’daki çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur’daki çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. 

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çalışmalar kapsamında Ateşli Sanatlar Çarşısında faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelecek. Kahvaltılı buluşmada esnaf vatandaşların sorun ve önerileri dinleyerek, fikir alışverişinde bulunacak. Esnaf buluşmaları her hafta değişik mahallelerdeki esnaf kahvaltılarıyla devam edecek.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.