Başkan Ercengiz esnaf buluşmalarına devam ediyor

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.09.2023 - 13:45, Güncelleme: 14.09.2023 - 13:45
 

Başkan Ercengiz esnaf buluşmalarına devam ediyor

Birbirinden değerli projeleri Burdur’a kazandırmaya devam eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bir yandan da esnaflarla bir araya geliyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, esnaf kahvaltılarına devam ediyor.  14 Eylül Perşembe günü eski sanayi esnafıyla sabah kahvaltısında buluşan Başkan Ercengiz, esnafın istek ve önerilerini dinledi.   Başkan Ercengiz “Asıl amacımız dertleşelim, hem 10 yıl önce başladığımız macerada şunu söyledik hep hesap vereceğiz. Verdiğimiz hesabında arkasında duracağız. Yaptığımız işler neyse bunları size anlatacağız. Sizin merak ettiğiniz ve kafanıza takılan şu neden yapılmadı dediğiniz ne varsa biz bunları konuşmak için fırsat buldukça bu tip toplantılar yaparak bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu dönem talihsiz bir dönem yaşadık. Önce pandemi ile başladı. Uzunca bir süre küçük esnafında etkileyen bir süreci yaşadık. Bizimde gelirlerimiz azaldı sosyal aktivitelerimiz istediğimiz gibi gitmedi. 2 yıla yakın Dünyada olduğu gibi bizlerde mücadele ettik. Pandemi döneminde de vatandaşlarımızın ve siz değerli esnaflarımızın yanında olmaya çalıştık. Özkaynaklara geri döndük. Mümkün olduğu kadar hizmet alımlarını sıfırlayarak, kendi işimizi kendimiz görmeye başlayan bir belediye olduk. Asfaltımızı kaldırımımızı kendimiz yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Kaynağa ihtiyacımız var. Önümüzde 4 tane projemiz var. Bunları acil yapmak zorundayız. Buna ihtiyacımız var, bu ihtiyacı gidermek zorundayız. Şirinevler ve Depremleri arasındaki bölgeye kapalı spor salonu yapma sözü vermiştik. Projesini çok şükür bitirdik yakında ihalesine çıkarak yapımına başlayacağız. Mevcut itfaiyemizin bulunduğu boş alana da yeni hizmet binamızı inşa edeceğiz. Projemizi tamamladık. Hizmet alımını yaptık, matematiksel hesaplar yapılacak ve 1 ay içerisinde de ihale sürecini başlatacağız. Galericiler sitesi için talep vardı. Yapacağımız site içinde hem galerici esnafımızı toplayacağız hem de şehir içerisindeki dağınık görüntüden kurtaracağız. Oradan elde edeceğimiz gelirlerden de TOKİ’nin oradaki alana semt pazarımızı kazandıracağız. Senir suyu geçiş projemizi de tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde de İller Bankasında yapım işi ile ilgili süreç başlayacak. 4,5 kilometrelik boru yenilemesi ile terfi istasyonlarımız geçmişte yapılmıştı. Onları tamamladıktan sonra işimiz tamam olacak. Suyumuzun nitelikle hale getirilmesi içinde arıtma yumuşatma tesisimiz tamamlandı. Şu an su tüketimi oldukça yüksek. İnşallah havalar serinlediğinde tesisimizi devreye sokacağız. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyor, hayırlı bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
Birbirinden değerli projeleri Burdur’a kazandırmaya devam eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bir yandan da esnaflarla bir araya geliyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, esnaf kahvaltılarına devam ediyor.  14 Eylül Perşembe günü eski sanayi esnafıyla sabah kahvaltısında buluşan Başkan Ercengiz, esnafın istek ve önerilerini dinledi.

 

Başkan Ercengiz “Asıl amacımız dertleşelim, hem 10 yıl önce başladığımız macerada şunu söyledik hep hesap vereceğiz. Verdiğimiz hesabında arkasında duracağız. Yaptığımız işler neyse bunları size anlatacağız. Sizin merak ettiğiniz ve kafanıza takılan şu neden yapılmadı dediğiniz ne varsa biz bunları konuşmak için fırsat buldukça bu tip toplantılar yaparak bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu dönem talihsiz bir dönem yaşadık. Önce pandemi ile başladı. Uzunca bir süre küçük esnafında etkileyen bir süreci yaşadık. Bizimde gelirlerimiz azaldı sosyal aktivitelerimiz istediğimiz gibi gitmedi. 2 yıla yakın Dünyada olduğu gibi bizlerde mücadele ettik. Pandemi döneminde de vatandaşlarımızın ve siz değerli esnaflarımızın yanında olmaya çalıştık. Özkaynaklara geri döndük. Mümkün olduğu kadar hizmet alımlarını sıfırlayarak, kendi işimizi kendimiz görmeye başlayan bir belediye olduk. Asfaltımızı kaldırımımızı kendimiz yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Kaynağa ihtiyacımız var. Önümüzde 4 tane projemiz var. Bunları acil yapmak zorundayız. Buna ihtiyacımız var, bu ihtiyacı gidermek zorundayız. Şirinevler ve Depremleri arasındaki bölgeye kapalı spor salonu yapma sözü vermiştik. Projesini çok şükür bitirdik yakında ihalesine çıkarak yapımına başlayacağız. Mevcut itfaiyemizin bulunduğu boş alana da yeni hizmet binamızı inşa edeceğiz. Projemizi tamamladık. Hizmet alımını yaptık, matematiksel hesaplar yapılacak ve 1 ay içerisinde de ihale sürecini başlatacağız. Galericiler sitesi için talep vardı. Yapacağımız site içinde hem galerici esnafımızı toplayacağız hem de şehir içerisindeki dağınık görüntüden kurtaracağız. Oradan elde edeceğimiz gelirlerden de TOKİ’nin oradaki alana semt pazarımızı kazandıracağız. Senir suyu geçiş projemizi de tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde de İller Bankasında yapım işi ile ilgili süreç başlayacak. 4,5 kilometrelik boru yenilemesi ile terfi istasyonlarımız geçmişte yapılmıştı. Onları tamamladıktan sonra işimiz tamam olacak. Suyumuzun nitelikle hale getirilmesi içinde arıtma yumuşatma tesisimiz tamamlandı. Şu an su tüketimi oldukça yüksek. İnşallah havalar serinlediğinde tesisimizi devreye sokacağız. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyor, hayırlı bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.