Başkan Ercengiz’den Ankara Çıkarması

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.10.2023 - 11:47, Güncelleme: 11.10.2023 - 11:47
 

Başkan Ercengiz’den Ankara Çıkarması

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Ankara’ya giderek önemli temaslarda bulundu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Ankara’ya giderek önemli temaslarda bulundu. Başkent ziyaretinin ilk durağı Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı’na katılan Başkan Ercengiz, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Milletvekilleri İzzet Akbulut, Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz ve Isparta Milletvekili Yalım Halıcı ile görüştü.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada; “Genel Başkamız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na çalışmalarımız hakkında bilgi verdim. Burdur’umuza kazandırdığımız projeler ve yapımına yeni başlayacağımız projeler için davetimizi arz ettim. Burdur’da bugüne kadar yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Genel Başkanımız çalışmalarımızı yerinde görmek üzere bizleri ziyaret edeceklerini ifade ederek Burdurlu hemşerilerimize selam ve sevgilerini ilettim.” Dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Ankara’ya giderek önemli temaslarda bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Ankara’ya giderek önemli temaslarda bulundu. Başkent ziyaretinin ilk durağı Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı’na katılan Başkan Ercengiz, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Milletvekilleri İzzet Akbulut, Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz ve Isparta Milletvekili Yalım Halıcı ile görüştü.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada; “Genel Başkamız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na çalışmalarımız hakkında bilgi verdim. Burdur’umuza kazandırdığımız projeler ve yapımına yeni başlayacağımız projeler için davetimizi arz ettim. Burdur’da bugüne kadar yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Genel Başkanımız çalışmalarımızı yerinde görmek üzere bizleri ziyaret edeceklerini ifade ederek Burdurlu hemşerilerimize selam ve sevgilerini ilettim.” Dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.