BAŞKAN GÜMÜŞ, İZMİR’ DE MERMERCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.04.2024 - 10:46, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:46
 

BAŞKAN GÜMÜŞ, İZMİR’ DE MERMERCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BUCAK Belediye Başkanı Hülya Gümüş, İzmir’ de düzenlenen MARBLE “29. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı” na katılan Burdur ve Bucaklı firmaları tek tek ziyaret etti.
Burdur ve Bucak’tan İzmir’ de açılan MARBLE “29. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na katılan mermer ve mermer sektörü makinaları üreten firmaların stantlarında ziyaret eden Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş başarılar diledi. Belediye Başkanı Hülya Gümüş “İlçemizde üretilen mermer ve mermer üretim sektöründe kullanılan makine ve teknolojik değerlerini üreten firmalarımız Bucak’tan dünyaya açılan bir kapı olması farklı bir ayrıcalık, diğer boyutu ise ilçemiz ve bölgeye ekonomik açıdan istihdama büyük katkı sağlayan binlerce kişinin aşı ve işi olan mermer sektörü Bucak’ın taşın aş olduğu bir ilçe konumuna getirmektedir. Bundan dolayı gerek mermer gerekse diğer sektörlerde faaliyet gösteren tüm firmalarımıza Bucak Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğiz” dedi. MARBLE 29. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na katılan tüm firmaları ziyaret eden Belediye Başkanı Hülya Gümüş’e Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak TSO Meclis Başkanı Süleyman Duran bazı meclis üyeleri eşlik etti.   
BUCAK Belediye Başkanı Hülya Gümüş, İzmir’ de düzenlenen MARBLE “29. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı” na katılan Burdur ve Bucaklı firmaları tek tek ziyaret etti.

Burdur ve Bucak’tan İzmir’ de açılan MARBLE “29. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na katılan mermer ve mermer sektörü makinaları üreten firmaların stantlarında ziyaret eden Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş başarılar diledi. Belediye Başkanı Hülya Gümüş “İlçemizde üretilen mermer ve mermer üretim sektöründe kullanılan makine ve teknolojik değerlerini üreten firmalarımız Bucak’tan dünyaya açılan bir kapı olması farklı bir ayrıcalık, diğer boyutu ise ilçemiz ve bölgeye ekonomik açıdan istihdama büyük katkı sağlayan binlerce kişinin aşı ve işi olan mermer sektörü Bucak’ın taşın aş olduğu bir ilçe konumuna getirmektedir. Bundan dolayı gerek mermer gerekse diğer sektörlerde faaliyet gösteren tüm firmalarımıza Bucak Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğiz” dedi.

MARBLE 29. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na katılan tüm firmaları ziyaret eden Belediye Başkanı Hülya Gümüş’e Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak TSO Meclis Başkanı Süleyman Duran bazı meclis üyeleri eşlik etti. 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.