BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL’DAN OĞUZHANSPOR’A YÖNELİK HADSİZ SÖYLEME KARŞI MAKÜ SPORA TEPKİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.04.2022 - 12:07, Güncelleme: 18.04.2022 - 12:07
 

BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL’DAN OĞUZHANSPOR’A YÖNELİK HADSİZ SÖYLEME KARŞI MAKÜ SPORA TEPKİ

MAKÜ Spor futbolcuları ve yöneticisinin bulunduğu otobüste çekilen video sonrasında peş peşe tepkilerden sonra Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’da tepki geldi.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Kıymetli Bucaklı hemşerilerim, Bu saatte kadar bekledik, MAKÜ Spor Kulübü Başkanı (Rektör Danışmanı) ve yöneticilerinin de içinde olduğu Kulüp otobüsünden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’umuza yönelik hadsiz söyleme karşı MAKÜSpor yöneti mi bir açıklama yapar mı diye? “Özür bekledik”, “yanlış anlaşıldık”, “Futbolcularımızı uyardık”, “Aslında biz onu demek istememiştik”, “Biz pişkin pişkin başka bir şey için sırıttık” demelerini, bekledik. Ama bir cevap alamadık. Ayrıştırma ve kutuplaşmanın değil de tam tersine birleştirici ve gençlere örnek bir kurum olması gerek üniversitemizin bu spor kulübünün yöneticilerinin ve futbolcularının hadsiz söylemlerini esefle kınıyorum. Mazisi şanlı tarihi ile dolu Oğuzhanspor’umuza dil uzatmak kimsenin haddine değildir. Oğuzhanspor’umuz yeni jenerasyon, yeni alt yapı, yeni tesisleri ve yeni vizyonu ile küllerinden yeniden doğacak ve o şanlı günlerine yeniden gelecektir. Oğuzhanspor’umuzun başarısı için maddi ve manevi elimizden gelen her şeyi yaptık, yarında yapmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızda bizlere inansın. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Üniversite yönetimin bu haddini aşan açıklamalara karşı kayıtsız kalmayacağını ve gereğini yapacağına inanıyor, bu nahoş olayın ve olaya sebep olanların takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna ilan ediyorum. Ayrışmanın, kin ve nefretin dilini asla kabul etmemiz mümkün değil. Bucak’ta, Tefenni’de bu ilin ayrılmaz bir parçası. Biz birlikte Burdur’uz” dedi.
MAKÜ Spor futbolcuları ve yöneticisinin bulunduğu otobüste çekilen video sonrasında peş peşe tepkilerden sonra Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’da tepki geldi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Kıymetli Bucaklı hemşerilerim, Bu saatte kadar bekledik, MAKÜ Spor Kulübü Başkanı (Rektör Danışmanı) ve yöneticilerinin de içinde olduğu Kulüp otobüsünden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’umuza yönelik hadsiz söyleme karşı MAKÜSpor yöneti mi bir açıklama yapar mı diye? “Özür bekledik”, “yanlış anlaşıldık”, “Futbolcularımızı uyardık”, “Aslında biz onu demek istememiştik”, “Biz pişkin pişkin başka bir şey için sırıttık” demelerini, bekledik. Ama bir cevap alamadık.

Ayrıştırma ve kutuplaşmanın değil de tam tersine birleştirici ve gençlere örnek bir kurum olması gerek üniversitemizin bu spor kulübünün yöneticilerinin ve futbolcularının hadsiz söylemlerini esefle kınıyorum. Mazisi şanlı tarihi ile dolu Oğuzhanspor’umuza dil uzatmak kimsenin haddine değildir. Oğuzhanspor’umuz yeni jenerasyon, yeni alt yapı, yeni tesisleri ve yeni vizyonu ile küllerinden yeniden doğacak ve o şanlı günlerine yeniden gelecektir. Oğuzhanspor’umuzun başarısı için maddi ve manevi elimizden gelen her şeyi yaptık, yarında yapmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızda bizlere inansın. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Üniversite yönetimin bu haddini aşan açıklamalara karşı kayıtsız kalmayacağını ve gereğini yapacağına inanıyor, bu nahoş olayın ve olaya sebep olanların takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna ilan ediyorum. Ayrışmanın, kin ve nefretin dilini asla kabul etmemiz mümkün değil. Bucak’ta, Tefenni’de bu ilin ayrılmaz bir parçası. Biz birlikte Burdur’uz” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.