BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL, HAYVAN BARINAĞI İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.03.2023 - 15:39, Güncelleme: 10.03.2023 - 15:39
 

BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL, HAYVAN BARINAĞI İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, kuyucak mevkiinde yeni yapılan Hayvan Barınağı inşaatında incelemelerde bulundu.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Gezmez ve Ayşegül Altınsoy ile birlikte kuyucak mevkiinde yapımı süren Hayvan barınağında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Biz 2019 seçmelerinde ‘sokak hayvanlarını bakım ve rehabilitasyon merkezini hayata geçireceğiz’ demişiz.   Daha önce ilk olarak ameliyathanemizi yaptık, bakımların yapılacağı bir bakım evini hayata geçirdik. Ama sokak hayvanları hem ilçemizde hem de ülkemizde problem olmaya devam ediyor. Bizde bu problemi kökünden çözmek için kuyucak mevkiinde alanda yaklaşık belediyeye ait alanda gönüllü vatandaş-belediye işbirliği ile sone erdirmeyi düşünüyoruz” dedi. Yeni yapılan hayvan barınağında; Hayvan bakım kliniği, Köpek için karantina bölümü, Köpek açık tekli yaşam alanı, köpek açık çoklu yaşam alanı, köpek kulübeleri, vahşi köpek yaşam alanı, yavru köpek yaşam alanı ve kedi barınağı ve oyun alanları bulunuyor.   HEBİRİN DEDATIYİ ÇİN TIKLAYINIZ  
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, kuyucak mevkiinde yeni yapılan Hayvan Barınağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Gezmez ve Ayşegül Altınsoy ile birlikte kuyucak mevkiinde yapımı süren Hayvan barınağında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Biz 2019 seçmelerinde ‘sokak hayvanlarını bakım ve rehabilitasyon merkezini hayata geçireceğiz’ demişiz.   Daha önce ilk olarak ameliyathanemizi yaptık, bakımların yapılacağı bir bakım evini hayata geçirdik. Ama sokak hayvanları hem ilçemizde hem de ülkemizde problem olmaya devam ediyor. Bizde bu problemi kökünden çözmek için kuyucak mevkiinde alanda yaklaşık belediyeye ait alanda gönüllü vatandaş- belediye işbirliği ile sone erdirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Yeni yapılan hayvan barınağında; Hayvan bakım kliniği, Köpek için karantina bölümü, Köpek açık tekli yaşam alanı, köpek açık çoklu yaşam alanı, köpek kulübeleri, vahşi köpek yaşam alanı, yavru köpek yaşam alanı ve kedi barınağı ve oyun alanları bulunuyor.  

HEBİRİN DEDATIYİ ÇİN TIKLAYINIZ

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.