BELEDİYE YARDIMLARI MÜLTECİ VE SIĞINMACILARA DEĞİL, İHTİYAÇ SAHİBİ BUCAKLILARA DAĞITILACAK!

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.02.2024 - 14:24, Güncelleme: 28.02.2024 - 14:24
 

BELEDİYE YARDIMLARI MÜLTECİ VE SIĞINMACILARA DEĞİL, İHTİYAÇ SAHİBİ BUCAKLILARA DAĞITILACAK!

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, belediye başkanlığını kazanmaları halinde ilçede bulunan mülteci ve sığınmacılara yardımların yapılmayacağını, belediye olarak sadece ihtiyaç sahibi Bucaklılara yardımların yapılacağını açıkladı.
Başkan Adayı Safa Sönmez, Türkiye'de belirsiz bir şekilde var olan mülteci ve sığınmacı sorununa dikkat çekerek, bu durumun ilçelerde ve şehirlerde "minyatür Suriye" oluşumlarına neden olduğunu ifade etti. Sönmez, bu olumsuz etkilerin önüne geçmek ve şehirlerin dokusunu korumak amacıyla kaçak ve sığınmacılara karşı önlemler alacaklarını ifade etti. Safa Sönmez, partisinin ortaya koyduğu Millî Göç Doktrini doğrultusunda, belediyelerin yetkileri dahilinde ilk adımları atacaklarını ifade etti. “BU DURUŞUMUZ BAZILARINI RAHATSIZ EDEBİLİR AMA…” İYİ Parti Bucak Belediye Başkanı Safa Sönmez, Türk kültürüne sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak, Türk olmayan unsurların oluşturduğu bir Türkiye hayaline karşı olduklarını belirtti. Sönmez, bu duruşun birçok kişiyi rahatsız edebileceğini ancak Türklükten taviz vermeyeceklerini ifade etti. Safa Sönmez, belediye başkanı olması durumunda kararlı bir şekilde mülteci ve sığınmacı sayısını azaltacağı sözünü verdi. YARDIMLAR SADECE BUCAKLILARA! Son olarak, Bucak ilçesinde belediye yardımlarının mülteci ve sığınmacılara değil, sadece ihtiyaç sahibi Bucaklılara yönlendirileceğini belirten Safa Sönmez, bu politikaların uygulanmasıyla ilgili kararlılıklarını dile getirdi.
İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, belediye başkanlığını kazanmaları halinde ilçede bulunan mülteci ve sığınmacılara yardımların yapılmayacağını, belediye olarak sadece ihtiyaç sahibi Bucaklılara yardımların yapılacağını açıkladı.

Başkan Adayı Safa Sönmez, Türkiye'de belirsiz bir şekilde var olan mülteci ve sığınmacı sorununa dikkat çekerek, bu durumun ilçelerde ve şehirlerde "minyatür Suriye" oluşumlarına neden olduğunu ifade etti. Sönmez, bu olumsuz etkilerin önüne geçmek ve şehirlerin dokusunu korumak amacıyla kaçak ve sığınmacılara karşı önlemler alacaklarını ifade etti.

Safa Sönmez, partisinin ortaya koyduğu Millî Göç Doktrini doğrultusunda, belediyelerin yetkileri dahilinde ilk adımları atacaklarını ifade etti.

“BU DURUŞUMUZ BAZILARINI RAHATSIZ EDEBİLİR AMA…”

İYİ Parti Bucak Belediye Başkanı Safa Sönmez, Türk kültürüne sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak, Türk olmayan unsurların oluşturduğu bir Türkiye hayaline karşı olduklarını belirtti. Sönmez, bu duruşun birçok kişiyi rahatsız edebileceğini ancak Türklükten taviz vermeyeceklerini ifade etti. Safa Sönmez, belediye başkanı olması durumunda kararlı bir şekilde mülteci ve sığınmacı sayısını azaltacağı sözünü verdi.

YARDIMLAR SADECE BUCAKLILARA!

Son olarak, Bucak ilçesinde belediye yardımlarının mülteci ve sığınmacılara değil, sadece ihtiyaç sahibi Bucaklılara yönlendirileceğini belirten Safa Sönmez, bu politikaların uygulanmasıyla ilgili kararlılıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.