BTB Başkanı Gündüzalp'in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.01.2024 - 15:00, Güncelleme: 09.01.2024 - 15:00
 

BTB Başkanı Gündüzalp'in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı;
Türk Basınının, sosyal ve ekonomik haklarının yasal güvence altına alındığı 212 Sayılı yasanın çıktığı 10 Ocak 1961’den bu yana kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü, tarafsız ve ilkeli habercilik yapmak için var gücüyle çalışan basın emekçileri adına, mesleğin var olma mücadelesinin önemli bir dönüm noktasıdır.   Her ne kadar çeşitli ihlallere ve artan problemlere maruz kalsalar, mesleki ve toplumsal sorunlarla baş etmeye çalışsalar da, gazeteciliğin ilkelerine her zamankinden daha bağlı kalarak görevlerini yapan, kamuoyunun doğru ve adil bir şekilde bilgilenmesini sağlayan basın emekçilerinin, mesleklerini aşkla yaptıkları ortadadır.   Gücünü halktan alarak, halka objektif, ilkeli ve hepsinden öte bağımsız bir şekilde haber sağlayan, yeri geldiğinde ilimizin, ülkemizin ve sektörlerimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için görev üstlenen basın emekçileri, toplumumuzun gözü, kulağı ve sesi olmaktadır.   Yalnızca emekleriyle değil, gönülleriyle de görev yapan, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla toplumu aydınlatan fedakar basın emekçilerinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, her birine ayrı ayrı saygılarımı iletiyorum.
Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı;

Türk Basınının, sosyal ve ekonomik haklarının yasal güvence altına alındığı 212 Sayılı yasanın çıktığı 10 Ocak 1961’den bu yana kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü, tarafsız ve ilkeli habercilik yapmak için var gücüyle çalışan basın emekçileri adına, mesleğin var olma mücadelesinin önemli bir dönüm noktasıdır.

 

Her ne kadar çeşitli ihlallere ve artan problemlere maruz kalsalar, mesleki ve toplumsal sorunlarla baş etmeye çalışsalar da, gazeteciliğin ilkelerine her zamankinden daha bağlı kalarak görevlerini yapan, kamuoyunun doğru ve adil bir şekilde bilgilenmesini sağlayan basın emekçilerinin, mesleklerini aşkla yaptıkları ortadadır.

 

Gücünü halktan alarak, halka objektif, ilkeli ve hepsinden öte bağımsız bir şekilde haber sağlayan, yeri geldiğinde ilimizin, ülkemizin ve sektörlerimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için görev üstlenen basın emekçileri, toplumumuzun gözü, kulağı ve sesi olmaktadır.

 

Yalnızca emekleriyle değil, gönülleriyle de görev yapan, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla toplumu aydınlatan fedakar basın emekçilerinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, her birine ayrı ayrı saygılarımı iletiyorum.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.