BUCAK BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİ İLAÇLA DEZENFEKTE EDİYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.07.2023 - 11:02, Güncelleme: 05.07.2023 - 11:02
 

BUCAK BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİ İLAÇLA DEZENFEKTE EDİYOR

Daha temiz ve sağlıklı bir Bucak için çalışmalarını sürdüren Bucak Belediyesi, mahallelerdeki çöp konteynerlerini kurban bayramı sonrası kötü koku, bakterilere ve sineklere karşı ilaçla dezenfekte ediyor.
Bucak Belediyesi, çöp konteynerlerini kötü koku, kirlilik, sinekle mücadele  ve bakterilere karşı rutin yıkama ve dezenfekte işlemini kurban bayramı sonrası sıklaştırdı. Artan hava sıcaklıkları nedeniyle olası olumsuzlukları önlemeyi amaçlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerini özel solüsyonla dezenfekte ediyor. "Daha Temiz ve Sağlıklı Bir Çevre İçin Çalışıyoruz"   Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalıştıklarını söyleyerek, “İnsan sağlığı, çevre sağlığından geçiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce belirli periyotlarla yapılan konteyner dezenfekte çalışmalarımızı, Kurban Bayramı sonrası da titizlikle uyguluyoruz. Amacımız, hemşehrilerimizin daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir. Hemşehrilerimizden isteğimiz çöp konteynerlerine poşetsiz çöp atmamalarıdır. Pırıl pırıl bir Bucak için ekiplerimiz, 7/24 görev başında. Bu çalışmalarımızın yanı sıra hemşehrilerimizden gelen talepleri de anında değerlendirerek cevap veriyoruz” diye konuştu.  
Daha temiz ve sağlıklı bir Bucak için çalışmalarını sürdüren Bucak Belediyesi, mahallelerdeki çöp konteynerlerini kurban bayramı sonrası kötü koku, bakterilere ve sineklere karşı ilaçla dezenfekte ediyor.

Bucak Belediyesi, çöp konteynerlerini kötü koku, kirlilik, sinekle mücadele  ve bakterilere karşı rutin yıkama ve dezenfekte işlemini kurban bayramı sonrası sıklaştırdı.

Artan hava sıcaklıkları nedeniyle olası olumsuzlukları önlemeyi amaçlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerini özel solüsyonla dezenfekte ediyor.

"Daha Temiz ve Sağlıklı Bir Çevre İçin Çalışıyoruz"

 

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalıştıklarını söyleyerek, “İnsan sağlığı, çevre sağlığından geçiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce belirli periyotlarla yapılan konteyner dezenfekte çalışmalarımızı, Kurban Bayramı sonrası da titizlikle uyguluyoruz. Amacımız, hemşehrilerimizin daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir. Hemşehrilerimizden isteğimiz çöp konteynerlerine poşetsiz çöp atmamalarıdır. Pırıl pırıl bir Bucak için ekiplerimiz, 7/24 görev başında. Bu çalışmalarımızın yanı sıra hemşehrilerimizden gelen talepleri de anında değerlendirerek cevap veriyoruz” diye konuştu.
 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.