BUCAK BELEDİYESİ'NDEN HİZMET YERİNDE GÖRÜLÜR TURU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.10.2023 - 12:34, Güncelleme: 24.10.2023 - 12:34
 

BUCAK BELEDİYESİ'NDEN HİZMET YERİNDE GÖRÜLÜR TURU

Bucak Belediyesi kentin dört bir yanında bu güne kadar görülmeyen hizmeti ve projeyi hayata geçiriyor. Yaklaşık beş yıl gibi bir zaman diliminde çok sayıda projeyi hizmete açan ve açmaya hazırlanan Bucak Belediyesi’nin kentin farklı noktalarındaki hizmetleri Bucaklı misafirleri ağırlamaya hazırlanıyor. Bucak Belediyesi tarafından beş yıllık süre içerisinde yapılan hizmet, proje ve çalışmalar vatandaşlara yerinde hizmet turu ile gösterilecek.
Bucak’ın hizmette çığır açtığını kaydeden Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Kentimiz her açıdan bambaşka bir görünüme kavuştu. Bucak artık hizmette örnek olan bir konumda. Yaptığımız çalışmalarla daha yaşanılır bir Bucak inşası gerçekleştiriyoruz. Modern ve geleceğe dönük, yarınların muhtemel sorunlarına öncü çözüm getiren, vizyon projelerle hemşerilerimizin taleplerine kulak veren bir yönetim anlayışına sahibiz. Her zaman dile getirdiğimiz gibi, yüce gönüllü Bucak halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler de hizmet yerinde görülür turlarımız ile vatandaşlarımızla projelerimizin ve çalışmalarımızın son durumlarını birlikte inceleyeceğiz.”dedi. Başkan Ünal, yollardan altyapıya, spordan sosyal ve kültürel alanlara kadar her konuda halkla birlikte karar alarak ilerlediklerini ve kalite ile özgünlüğü öncelik saydıklarını kaydetti. Bucak’ın pek çok konuda lider bir konuma gelmesini hedeflediklerini belirtti. Ünal daha güçlü bir Türkiye’nin ve daha yaşanılır bir Bucak’ın birlik ve beraberlik içerisinde inşa edileceğine vurgu yaptı. Hizmet Turu Bucak’ta belediyecilik anlamında önemli çalışmaların yapıldığını kaydeden Başkan Emrullah Ünal, “Her ne kadar hepimiz Bucak’ta yaşıyor olsak da ayrı bölgelerde ikamet ediyor veya çalışıyoruz. Bu nedenle belli destinasyonlar arasında gidip gelen yaşam öykümüzde pek çok projenin farkında olmayabiliyoruz. Düzenleyeceğimiz hizmet yerinde görülür turları ile vatandaşlarımız yapılan faaliyetleri ve hizmetleri tüm detaylarıyla görme imkânına ve AK belediyeciliğinin hizmetteki farkına sahip olacak. Son beş yılda Bucak Modeli Belediyecilik uygulamalarımız sayesinde yatırım ve hizmetlerimizle Bucak’ta tarih yazıyoruz. Hizmet yerinde görülür turlarımız ile yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımızın yerinde görmelerini sağlayarak sizleri eser ve hizmet belediyeciliği anlayışımız ile tarih dolu bir yolculuğa çıkarıyoruz.”dedi.
Bucak Belediyesi kentin dört bir yanında bu güne kadar görülmeyen hizmeti ve projeyi hayata geçiriyor. Yaklaşık beş yıl gibi bir zaman diliminde çok sayıda projeyi hizmete açan ve açmaya hazırlanan Bucak Belediyesi’nin kentin farklı noktalarındaki hizmetleri Bucaklı misafirleri ağırlamaya hazırlanıyor. Bucak Belediyesi tarafından beş yıllık süre içerisinde yapılan hizmet, proje ve çalışmalar vatandaşlara yerinde hizmet turu ile gösterilecek.

Bucak’ın hizmette çığır açtığını kaydeden Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Kentimiz her açıdan bambaşka bir görünüme kavuştu. Bucak artık hizmette örnek olan bir konumda. Yaptığımız çalışmalarla daha yaşanılır bir Bucak inşası gerçekleştiriyoruz. Modern ve geleceğe dönük, yarınların muhtemel sorunlarına öncü çözüm getiren, vizyon projelerle hemşerilerimizin taleplerine kulak veren bir yönetim anlayışına sahibiz. Her zaman dile getirdiğimiz gibi, yüce gönüllü Bucak halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler de hizmet yerinde görülür turlarımız ile vatandaşlarımızla projelerimizin ve çalışmalarımızın son durumlarını birlikte inceleyeceğiz.”dedi.

Başkan Ünal, yollardan altyapıya, spordan sosyal ve kültürel alanlara kadar her konuda halkla birlikte karar alarak ilerlediklerini ve kalite ile özgünlüğü öncelik saydıklarını kaydetti. Bucak’ın pek çok konuda lider bir konuma gelmesini hedeflediklerini belirtti. Ünal daha güçlü bir Türkiye’nin ve daha yaşanılır bir Bucak’ın birlik ve beraberlik içerisinde inşa edileceğine vurgu yaptı.

Hizmet Turu

Bucak’ta belediyecilik anlamında önemli çalışmaların yapıldığını kaydeden Başkan Emrullah Ünal, “Her ne kadar hepimiz Bucak’ta yaşıyor olsak da ayrı bölgelerde ikamet ediyor veya çalışıyoruz. Bu nedenle belli destinasyonlar arasında gidip gelen yaşam öykümüzde pek çok projenin farkında olmayabiliyoruz. Düzenleyeceğimiz hizmet yerinde görülür turları ile vatandaşlarımız yapılan faaliyetleri ve hizmetleri tüm detaylarıyla görme imkânına ve AK belediyeciliğinin hizmetteki farkına sahip olacak. Son beş yılda Bucak Modeli Belediyecilik uygulamalarımız sayesinde yatırım ve hizmetlerimizle Bucak’ta tarih yazıyoruz. Hizmet yerinde görülür turlarımız ile yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımızın yerinde görmelerini sağlayarak sizleri eser ve hizmet belediyeciliği anlayışımız ile tarih dolu bir yolculuğa çıkarıyoruz.”dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.