BUCAK BELEDİYESİNDEN KIŞA HAZIRLIK

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.11.2021 - 17:33, Güncelleme: 26.11.2021 - 17:33
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN KIŞA HAZIRLIK

Bucak Belediyesi yaklaşan kış artlarına karşı tedbirlerini alıyor.
Bucak Belediyesi yaklaşan kış artlarına karşı tedbirlerini alıyor. Bucak Belediyesi kış mevsimin her geçen gün yaklaşması üzerine Fen işleri Müdürlüğünce ilçenin muhtelif yerlerinde bir taraftan yol açım çalışmaları bir tarafatan açılan yollara kum serme ve stabilize çalışmaları, bir taraftan da ağaçların yapraklarını dökmesi üzerine tıkanan yağmur suyu drenaj kanalı tahliye alanları temizleniyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Kışın yoğun günlerine girmeden önce belediyemiz Fen işleri Müdürlüğünce acil açılması gereken yollarımız açma çalışmaları sürdürülürken, yeni açılan ve yapılması gerek yollarımıza kum dökülerek sıkıştırma çalışmalarımız yapılıyor. Ayrıca sonbahar ile dökülen ağaç yaprakları yağmur suyu drenaj kanallarının tahliye bölgelerinde biriken yapraklar ve pislikler temizlenerek olası yağmur suyu birikimi ve taşmalara karşı tedbirlerimizi alıyoruz” dedi.      
Bucak Belediyesi yaklaşan kış artlarına karşı tedbirlerini alıyor.

Bucak Belediyesi yaklaşan kış artlarına karşı tedbirlerini alıyor.

Bucak Belediyesi kış mevsimin her geçen gün yaklaşması üzerine Fen işleri Müdürlüğünce ilçenin muhtelif yerlerinde bir taraftan yol açım çalışmaları bir tarafatan açılan yollara kum serme ve stabilize çalışmaları, bir taraftan da ağaçların yapraklarını dökmesi üzerine tıkanan yağmur suyu drenaj kanalı tahliye alanları temizleniyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Kışın yoğun günlerine girmeden önce belediyemiz Fen işleri Müdürlüğünce acil açılması gereken yollarımız açma çalışmaları sürdürülürken, yeni açılan ve yapılması gerek yollarımıza kum dökülerek sıkıştırma çalışmalarımız yapılıyor. Ayrıca sonbahar ile dökülen ağaç yaprakları yağmur suyu drenaj kanallarının tahliye bölgelerinde biriken yapraklar ve pislikler temizlenerek olası yağmur suyu birikimi ve taşmalara karşı tedbirlerimizi alıyoruz” dedi.      

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.