BUCAK ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KOOPERATİFİ OLAĞAN KONGREDE YENİ BAŞKAN MUZAFFER DOĞAN SEÇİLDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.02.2023 - 13:23, Güncelleme: 19.02.2023 - 19:23
 

BUCAK ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KOOPERATİFİ OLAĞAN KONGREDE YENİ BAŞKAN MUZAFFER DOĞAN SEÇİLDİ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Sınırlı Sorumlu Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan kongerisi yapıldı. Kongrede Muzaffer Doğan başkan seçildi.
Bucak ilçesinde Sınırlı Sorumlu Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan kongerisi yapıldı. 40 yıldır başkanlık yapan Ali Civan seçimlere katılmazken, yeni başkan seçilen Muzaffer Doğan’ı destekledi. Yeni başkan seçilen Muzafer Doğan ile birlikte seçimlerde diğer aday Arif Mayda yarıştı.  Besler Düğün salonunda yapılan seçimlere yoğun katılım gerçekleşti. Seçimin kapalı oyla mı, yoksa açık oyla mı yapılması konusunda oylama yapıldı. Açık oylama usulü yapılan seçimlerde her iki aday için açık oyla yapılan oylamada büyük bir çoğunluğun oylarını alan Muzaffer Doğan yeni başkan seçildi. Bu seçimlere katılmayan 40 yıldır Bucak Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yapan Ali Civan’a yaptığı çalışmalardan dolayı plaketler verildi.     Yönetim kurulu üyeleri Asil üyeler Muzaffer Doğan Mustafa Albayrak Tahsin Alpsoy Ahmet İvgen İlhan Besler Yedek Üyeler İsmail Coşkun Hakkı Özdil Ali Özdemir Gökhan Çalışkan Samet Erdaş   Denetim kurulu üyeleri Asil üyeler Özcan Duran S. Fikret Civan Yedek üyeler Muhammet Sicimli Mehmet Çelik   Temsilci üyeleri Asil üyeler Ali Civan Muzaffer Doğan Gökhan Altundaş M. Serdar Torun Yedek üyeler Necmi Uluışık Mustafa Albayrak Şevket Zeren Bilal Tulum
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Sınırlı Sorumlu Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan kongerisi yapıldı. Kongrede Muzaffer Doğan başkan seçildi.

Bucak ilçesinde Sınırlı Sorumlu Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan kongerisi yapıldı. 40 yıldır başkanlık yapan Ali Civan seçimlere katılmazken, yeni başkan seçilen Muzaffer Doğan’ı destekledi. Yeni başkan seçilen Muzafer Doğan ile birlikte seçimlerde diğer aday Arif Mayda yarıştı.  Besler Düğün salonunda yapılan seçimlere yoğun katılım gerçekleşti. Seçimin kapalı oyla mı, yoksa açık oyla mı yapılması konusunda oylama yapıldı. Açık oylama usulü yapılan seçimlerde her iki aday için açık oyla yapılan oylamada büyük bir çoğunluğun oylarını alan Muzaffer Doğan yeni başkan seçildi.

Bu seçimlere katılmayan 40 yıldır Bucak Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yapan Ali Civan’a yaptığı çalışmalardan dolayı plaketler verildi.  

 

Yönetim kurulu üyeleri

Asil üyeler

Muzaffer Doğan

Mustafa Albayrak

Tahsin Alpsoy

Ahmet İvgen

İlhan Besler

Yedek Üyeler

İsmail Coşkun

Hakkı Özdil

Ali Özdemir

Gökhan Çalışkan

Samet Erdaş

 

Denetim kurulu üyeleri

Asil üyeler

Özcan Duran

S. Fikret Civan

Yedek üyeler

Muhammet Sicimli

Mehmet Çelik

 

Temsilci üyeleri

Asil üyeler

Ali Civan

Muzaffer Doğan

Gökhan Altundaş

M. Serdar Torun

Yedek üyeler

Necmi Uluışık

Mustafa Albayrak

Şevket Zeren

Bilal Tulum

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.