BUCAK KÜLTÜR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.02.2024 - 22:23, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:23
 

BUCAK KÜLTÜR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nden Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gürcan ve Konyaaltı Öğretmen Evleri Mahallesi Muhtarı Mihriban Sarı’ı ziyaret etti.
Bucak Kültür Dayanışma ve yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Yiğit , başkan yardımcısı Mehmet Harun Topay, Danışma Kurulu üyeleri Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Dr. İbrahim Bakır,  Eğitimci Yazar Hasan Tülkay, Ressam Mehmet Rıza Ünlü, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Koca, Irmak Durna ve Mesut Aksoy’dan oluşan heyet  Konyaaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirilen Bucaklı hem şehrimiz Mehmet Gürcan’ı ardından da Bucaklı hem şehrimiz Öğretmenevleri mahallesi muhtarı Mihriban Sarı’yı ziyaret ettiler. Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gürcan ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, “ Hemşehrilerimin eğitim adına desteklerinden mutluluk duyuyorum. Eğitimle ilgili yapılabilecek her türlü işbirliğine açığız” dedi. Ziyarette konuşan Başkan Enver Yiğit ise, hemşerilerimizin millete hizmet makamlarında bulunmasından mutluyuz ve  kendilerine her türlü desteği her zaman vermeye hazırız dedi. Öğretmenevleri mahallesi muhtarı ve muhtar adayı Mihriban Sarı ise, Bucaklı hemşerilerimin desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum diyerek “ Aşkla şevkle hizmet etmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu. Dernek başkanı Enver yiğit ise yaptığı konuşmada,” Bucaklı hemşerilerimin yaptıkları işi en güzel şekilde ve  layıkıyla yapacaklarına inancım tamdır. Muhtarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nden Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gürcan ve Konyaaltı Öğretmen Evleri Mahallesi Muhtarı Mihriban Sarı’ı ziyaret etti.

Bucak Kültür Dayanışma ve yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Yiğit , başkan yardımcısı Mehmet Harun Topay, Danışma Kurulu üyeleri Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Dr. İbrahim Bakır,  Eğitimci Yazar Hasan Tülkay, Ressam Mehmet Rıza Ünlü, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Koca, Irmak Durna ve Mesut Aksoy’dan oluşan heyet  Konyaaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirilen Bucaklı hem şehrimiz Mehmet Gürcan’ı ardından da Bucaklı hem şehrimiz Öğretmenevleri mahallesi muhtarı Mihriban Sarı’yı ziyaret ettiler.

Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gürcan ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, “ Hemşehrilerimin eğitim adına desteklerinden mutluluk duyuyorum. Eğitimle ilgili yapılabilecek her türlü işbirliğine açığız” dedi.

Ziyarette konuşan Başkan Enver Yiğit ise, hemşerilerimizin millete hizmet makamlarında bulunmasından mutluyuz ve  kendilerine her türlü desteği her zaman vermeye hazırız dedi.

Öğretmenevleri mahallesi muhtarı ve muhtar adayı Mihriban Sarı ise, Bucaklı hemşerilerimin desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum diyerek “ Aşkla şevkle hizmet etmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Dernek başkanı Enver yiğit ise yaptığı konuşmada,” Bucaklı hemşerilerimin yaptıkları işi en güzel şekilde ve  layıkıyla yapacaklarına inancım tamdır. Muhtarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.