BUCAK OSB’DEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ YEMEKTE BAŞKAN MEÇİKOĞLU’DA EŞLİK ETTİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.11.2023 - 15:55, Güncelleme: 01.11.2023 - 15:55
 

BUCAK OSB’DEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ YEMEKTE BAŞKAN MEÇİKOĞLU’DA EŞLİK ETTİ

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, okul öğrencileri ile öğle yemeğinde buluştu.
Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin öğle yemeğinde ücretsiz yemek yiyebilmesi için maddi destek veren Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu pansiyonumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle birlikte yemek yiyip sohbet ettiler. Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayşe Ünal; Kıymetli vakitlerini bizlere ayırarak öğrencilerle birlikte yemek yiyen Hasan Yalçın Meçikoglu'na, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürümüz Binnur Çığrı Hanımefendi de eşlik ettiler. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nun desteği ile okulumuzda büyük bir sorunun ortadan kalkmış olması öğrenci ve velilerimiz tarafından hem büyük takdir toplamış hem de öğrencilerin öğle yemeğinde 4 çeşit sağlıklı yemek yiyebilmesi adına oldukça önemli bir girişim olmuştur. Hiçbir zaman okulumuzdan desteklerini esirgemeyen, tüm proje, program ve etkinliklerde maddi manevi yanımızda olan başta Başkan Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu'na ve Organize Sanayi Bölgemiz Müdürü Binnur Çığrı'ya okulumuz, velilerimiz ve öğrencilerimiz adına ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, okul öğrencileri ile öğle yemeğinde buluştu.

Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin öğle yemeğinde ücretsiz yemek yiyebilmesi için maddi destek veren Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu pansiyonumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle birlikte yemek yiyip sohbet ettiler.

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayşe Ünal; Kıymetli vakitlerini bizlere ayırarak öğrencilerle birlikte yemek yiyen Hasan Yalçın Meçikoglu'na, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürümüz Binnur Çığrı Hanımefendi de eşlik ettiler. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nun desteği ile okulumuzda büyük bir sorunun ortadan kalkmış olması öğrenci ve velilerimiz tarafından hem büyük takdir toplamış hem de öğrencilerin öğle yemeğinde 4 çeşit sağlıklı yemek yiyebilmesi adına oldukça önemli bir girişim olmuştur. Hiçbir zaman okulumuzdan desteklerini esirgemeyen, tüm proje, program ve etkinliklerde maddi manevi yanımızda olan başta Başkan Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu'na ve Organize Sanayi Bölgemiz Müdürü Binnur Çığrı'ya okulumuz, velilerimiz ve öğrencilerimiz adına ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.