BUCAK ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÖZEL ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.05.2023 - 09:21, Güncelleme: 14.05.2023 - 09:21
 

BUCAK ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÖZEL ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü dolayısı ile çiftçilerin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutladı.
Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel “Faaliyetlerini uçsuz bucaksız bir alanda hiç durmaksızın sürdüren çiftçilerimize her zaman minnet ve şükran duyuyoruz. Toprağa düşen her bir tohumu emek ve sevgiyle yeşertip bereketlendiren, ülkemizin dört bir köşesinde tarımsal üretimin can damarı olan tüm çiftçi kardeşlerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü kutlarken, verimli bir tarım yılı geçirmelerini dilerim.14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günümüz kutlu olsun” dedi.
Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü dolayısı ile çiftçilerin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutladı.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel “Faaliyetlerini uçsuz bucaksız bir alanda hiç durmaksızın sürdüren çiftçilerimize her zaman minnet ve şükran duyuyoruz.

Toprağa düşen her bir tohumu emek ve sevgiyle yeşertip bereketlendiren, ülkemizin dört bir köşesinde tarımsal üretimin can damarı olan tüm çiftçi kardeşlerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü kutlarken, verimli bir tarım yılı geçirmelerini dilerim.14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günümüz kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.