Bucak’ta “Anne Bebek Taksi” uygulaması hayata geçti

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.02.2022 - 16:42, Güncelleme: 05.02.2022 - 16:54
 

Bucak’ta “Anne Bebek Taksi” uygulaması hayata geçti

Bucak Belediyesi tarafından “Anne Bebek Taksi uygulaması bu gün hayata geçirildi. Doğum yapan anneyi ve bebeğini Belediye Başkanı Emrullah Ünal Anne Bebek Taksinin direksiyonuna geçerek anne ve bebeği hastaneden alarak evine götürdü.
Anne Bebek Taksinin ilk uygulamasını Bucak Devlet Hastanesinde yeni doğum yapan anneyi ve bebeğini alarak kendi kullandığı Anne Bebek Taksi ile evine bırakan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Belediyecilik insanlara hizmet sunmaktır. Halkımızın iyi ve kötü günlerinde olmaya gayret gösteriyoruz. Bu amaçla insan olmakla odaklı hizmetin bir yenisini daha vermiş oluyoruz. Anne Bebek Taksi uygulamasını bu gün hayata geçirmiş olduk. Bu gün doğum yapan anneyi ve bebeğini hastaneden alarak konforlu ve güvenli bir şekilde evlerine ulaştırıyoruz. Yeni bir hizmeti de başlatmış olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Hastanede doğum yaparak evine konforlu ve güvenli şekilde evine götürülen anne ise “Belediyenin yeni uygulaması için teşekkür ederiz. Hizmet bize de nasip oldu. Hastane sonrası ulaşım sorunu çeken herkese destek almaları için tavsiye ederim” dedi.     Yeni doğum yapan annelerin rahatını ve güvenliğini amaçlayarak hayata geçirilen proje kapsamında Çetinkaya ailesi ve yeni doğan minik bebek Mira Bucak Belediyesine ait anne-bebek taksi aracıyla hastaneden evine ücretsiz şekilde rahatça ulaştırılırken, Belediye Başkanı Emrullah Ünal birde bebekler için yeni doğan bebek seti hediye etti.
Bucak Belediyesi tarafından “Anne Bebek Taksi uygulaması bu gün hayata geçirildi. Doğum yapan anneyi ve bebeğini Belediye Başkanı Emrullah Ünal Anne Bebek Taksinin direksiyonuna geçerek anne ve bebeği hastaneden alarak evine götürdü.

Anne Bebek Taksinin ilk uygulamasını Bucak Devlet Hastanesinde yeni doğum yapan anneyi ve bebeğini alarak kendi kullandığı Anne Bebek Taksi ile evine bırakan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Belediyecilik insanlara hizmet sunmaktır. Halkımızın iyi ve kötü günlerinde olmaya gayret gösteriyoruz. Bu amaçla insan olmakla odaklı hizmetin bir yenisini daha vermiş oluyoruz. Anne Bebek Taksi uygulamasını bu gün hayata geçirmiş olduk. Bu gün doğum yapan anneyi ve bebeğini hastaneden alarak konforlu ve güvenli bir şekilde evlerine ulaştırıyoruz. Yeni bir hizmeti de başlatmış olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Hastanede doğum yaparak evine konforlu ve güvenli şekilde evine götürülen anne ise “Belediyenin yeni uygulaması için teşekkür ederiz. Hizmet bize de nasip oldu. Hastane sonrası ulaşım sorunu çeken herkese destek almaları için tavsiye ederim” dedi.

 

 

Yeni doğum yapan annelerin rahatını ve güvenliğini amaçlayarak hayata geçirilen proje kapsamında Çetinkaya ailesi ve yeni doğan minik bebek Mira Bucak Belediyesine ait anne-bebek taksi aracıyla hastaneden evine ücretsiz şekilde rahatça ulaştırılırken, Belediye Başkanı Emrullah Ünal birde bebekler için yeni doğan bebek seti hediye etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.