Bucak’ta ev yangını

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.12.2021 - 15:24, Güncelleme: 23.12.2021 - 15:24
 

Bucak’ta ev yangını

BURDUR’ un Bucak ilçesinde evde sobadan çıkan yangın itfaiyenin erken müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.
Olay bu gün saat 15:00 sıralarında Bucak ilçesinin Çamlıca Mahallesinde meydana geldi. Cevdet Öğüt’e ait evden duman çıktığını gören mahalle sakinleri 112 çağrı merkezini arayarak ihbarda bulundular. Kısa sürede olay yerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Evin çatı katından duman çıktığını gören Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etmesi soncu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında evin bir odası ve çatı kısmen yanarken itfaiyenin erken müdahalesi ile ev komple yanmaktan kurtarıldı. Yangın ev sahibi Cevdet Öğüt’ün sobayı yaktıktan sonra evden ayrıldığı ve evde hiç kimse yokken çıktığı belirtildi.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde evde sobadan çıkan yangın itfaiyenin erken müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Olay bu gün saat 15:00 sıralarında Bucak ilçesinin Çamlıca Mahallesinde meydana geldi. Cevdet Öğüt’e ait evden duman çıktığını gören mahalle sakinleri 112 çağrı merkezini arayarak ihbarda bulundular. Kısa sürede olay yerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Evin çatı katından duman çıktığını gören Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etmesi soncu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında evin bir odası ve çatı kısmen yanarken itfaiyenin erken müdahalesi ile ev komple yanmaktan kurtarıldı.

Yangın ev sahibi Cevdet Öğüt’ün sobayı yaktıktan sonra evden ayrıldığı ve evde hiç kimse yokken çıktığı belirtildi.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.