BUCAK’TA KALP KRİZİ GEÇİREN ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam (Akca Gazete) - Akca Gazete | 12.12.2021 - 20:50, Güncelleme: 12.12.2021 - 20:50
 

BUCAK’TA KALP KRİZİ GEÇİREN ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi'nde görev yapan Hüseyin Çiloğlu (54) kalp krizi soncu hayatı kaybetti.
Bucak ilçesinde Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi'nde Tarih Öğretmeni olarak görev yapan Hüseyin Çiloğlu, evinde kalp krizi geçirdi. Yakınlarının ihbarı üzerine evine sağlık ekipleri gelen ve ilk müdahalelerden sonra  Bucak Devlet Hastanesine kaldırılan Hüseyin Çiloğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.   Çiloğlu'nun cenazesi bu gün Çeltikçi ilçesinde ailesi ve sevenlerin gözyaşları ile toprağa verildi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi'nde görev yapan Hüseyin Çiloğlu (54) kalp krizi soncu hayatı kaybetti.

Bucak ilçesinde Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi'nde Tarih Öğretmeni olarak görev yapan Hüseyin Çiloğlu, evinde kalp krizi geçirdi. Yakınlarının ihbarı üzerine evine sağlık ekipleri gelen ve ilk müdahalelerden sonra  Bucak Devlet Hastanesine kaldırılan Hüseyin Çiloğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

Çiloğlu'nun cenazesi bu gün Çeltikçi ilçesinde ailesi ve sevenlerin gözyaşları ile toprağa verildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.