BUCAK’TA KENT MÜZESİ AÇILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 31.08.2022 - 14:42, Güncelleme: 31.08.2022 - 15:04
 

BUCAK’TA KENT MÜZESİ AÇILDI

BUCAK Belediyesi tarafından Konak Mahallesinde Şirinler parkında kent müzesi açılışı yapıldı.
Kent Müzesi Açılışına Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, bazı siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan yalçın Meçikoğlu ve vatandaşlar katıldı.   Açılışta konuşan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak’ta herkesi ve her kesimi mutlu edecek bir çalışmayı bitirdik diyen Başkan Ünal “Tarihi, geçmişi, hatıraları, yaşanmışlıkları gelecek nesillere aktarmak bizim için çok önemli. Geçmişin güzelliklerini geleceğe taşımamız lazım. Bucak’ımızın güzelliklerinin yok olmasına engel olmamız gerekiyor. Şirinler Parkında hayata geçirdiğimiz Kent Müzesi de en büyük etkeni ve fayda sağlayanı olacak” dedi. Ünal, Kent Müzeleri bir kentin belleği ve geçmişidir. Kültürel kimliğimizi bu günden yarına taşıma görevini üslenir. Bucak Kent Müzesi geçmişin yüz yılını yansıtan, aynı zamanda geleceği yol gösteren bir mekan olarak tanımladıklarını söyledi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kent Müzesinin daha zengin eserlere sahip olabilmesi için tüm vatandaşları müzeye eser bağışı yapmalarını istedi.   Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın konuşmalarından sonra sırası ile Ak Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu Kent Müzesi ve müzenin önemi hakkında konuşmalar yaptı. Yapılan konuşmalar sonrası protokol ve vatandaşların katılımı ile Kent Müzesinin açılış kurdelesi kesildi. Davetliler açılan müzede sergilenen eserleri gezdiler.  
BUCAK Belediyesi tarafından Konak Mahallesinde Şirinler parkında kent müzesi açılışı yapıldı.

Kent Müzesi Açılışına Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, bazı siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan yalçın Meçikoğlu ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta konuşan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak’ta herkesi ve her kesimi mutlu edecek bir çalışmayı bitirdik diyen Başkan Ünal “Tarihi, geçmişi, hatıraları, yaşanmışlıkları gelecek nesillere aktarmak bizim için çok önemli. Geçmişin güzelliklerini geleceğe taşımamız lazım. Bucak’ımızın güzelliklerinin yok olmasına engel olmamız gerekiyor. Şirinler Parkında hayata geçirdiğimiz Kent Müzesi de en büyük etkeni ve fayda sağlayanı olacak” dedi. Ünal, Kent Müzeleri bir kentin belleği ve geçmişidir. Kültürel kimliğimizi bu günden yarına taşıma görevini üslenir. Bucak Kent Müzesi geçmişin yüz yılını yansıtan, aynı zamanda geleceği yol gösteren bir mekan olarak tanımladıklarını söyledi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kent Müzesinin daha zengin eserlere sahip olabilmesi için tüm vatandaşları müzeye eser bağışı yapmalarını istedi.  

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın konuşmalarından sonra sırası ile Ak Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu Kent Müzesi ve müzenin önemi hakkında konuşmalar yaptı. Yapılan konuşmalar sonrası protokol ve vatandaşların katılımı ile Kent Müzesinin açılış kurdelesi kesildi. Davetliler açılan müzede sergilenen eserleri gezdiler.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.