Bucak’ta makaron ve kaçak tütün operasyonunda 2 tutuklama

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.12.2023 - 12:04, Güncelleme: 19.12.2023 - 12:04
 

Bucak’ta makaron ve kaçak tütün operasyonunda 2 tutuklama

BURDUR’ un Bucak ilçesinde emniyet ekiplerinin kaçakçılık ve organize suç operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.
Burdur Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bucak ilçesinde doldurulmuş makaron ve kaçak tütün mamulü ürünlerin satışını yaparak piyasada haksız kazanç elde ettikleri ve devletin vergi kaybına neden oldukları tespit edilen E.İ., M.İ., V.Ö. ve M.B isimli şahısların ikametgah, işyerlerinde ve depolarında yapılan aramalarda 5 bin 408 paket doldurulmuş makaron sigara, 12 bin 400 kaçak boş makaron, 51 bin 600 gram kıyılmış tütün, 200 paket sigara sarma kağıdı, 84 mükerrer kullanım amaçlı kesilmiş bandrol, 81 elektronik sigara likiti, 2 kompresörlü sigara sarma makinası ve 1 ruhsatsız tüfek ile 2 kartuş ele geçirildi. Doldurulmuş makaron ve kaçak tütün mamulü ürünlerin satışını yaparak piyasada haksız kazanç elde ettikleri ve devletin vergi kaybına neden oldukları tespit edilen ve gözaltına alınan  E.İ., M.İ., V.Ö. ve M.B isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece 2 kişi tutuklanarak ceza evine sevk edildi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde emniyet ekiplerinin kaçakçılık ve organize suç operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bucak ilçesinde doldurulmuş makaron ve kaçak tütün mamulü ürünlerin satışını yaparak piyasada haksız kazanç elde ettikleri ve devletin vergi kaybına neden oldukları tespit edilen E.İ., M.İ., V.Ö. ve M.B isimli şahısların ikametgah, işyerlerinde ve depolarında yapılan aramalarda 5 bin 408 paket doldurulmuş makaron sigara, 12 bin 400 kaçak boş makaron, 51 bin 600 gram kıyılmış tütün, 200 paket sigara sarma kağıdı, 84 mükerrer kullanım amaçlı kesilmiş bandrol, 81 elektronik sigara likiti, 2 kompresörlü sigara sarma makinası ve 1 ruhsatsız tüfek ile 2 kartuş ele geçirildi.

Doldurulmuş makaron ve kaçak tütün mamulü ürünlerin satışını yaparak piyasada haksız kazanç elde ettikleri ve devletin vergi kaybına neden oldukları tespit edilen ve gözaltına alınan  E.İ., M.İ., V.Ö. ve M.B isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece 2 kişi tutuklanarak ceza evine sevk edildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.