Bucak’ta özel çocuklara iftar yemeği

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.04.2023 - 09:12, Güncelleme: 07.04.2023 - 09:12
 

Bucak’ta özel çocuklara iftar yemeği

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kaymakam Erol Tanrıkulu ve protokol iftar yemeğinde özel çocuklar ile bir araya geldi.
Kent Ormanında düzenlenen yemeğe Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe ve çocuklar katıldı. Kaymakam Erol Tanrıkulu “Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ve hoşgörünün perçinlediği ramazan ayı vesilesiyle düzenlenen iftar yemeğine katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi. İftar yemeği sonrası özel çocuklara Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve protokol tarafından çocuklara hediyeler verdiler.(DHA)    
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kaymakam Erol Tanrıkulu ve protokol iftar yemeğinde özel çocuklar ile bir araya geldi.

Kent Ormanında düzenlenen yemeğe Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe ve çocuklar katıldı. Kaymakam Erol Tanrıkulu “Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ve hoşgörünün perçinlediği ramazan ayı vesilesiyle düzenlenen iftar yemeğine katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeği sonrası özel çocuklara Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve protokol tarafından çocuklara hediyeler verdiler.(DHA)    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.