Bucak’ta sporcular sertifikalarını aldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.09.2023 - 21:12, Güncelleme: 06.09.2023 - 21:45
 

Bucak’ta sporcular sertifikalarını aldı

BUCAK Belediyesi tarafından çocukların ve gençlerin tatillerini verimli değerlendirmeleri amacıyla başlatılan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Yaz Futbol Okulunda, 300’e yakın minik ve gençlerden oluşan sporcular kurs sonunda düzenlenen törenle başarı sertifikalarını aldılar.
İlçe Stadında düzenlenen tören, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Yaz Futbol Okulu Sertifika Dağıtım Töreni saygı duruşu ve İstiklal Maraş’ının okunması ile başladı. Sertifika dağıtım töreni öncesinde konuşma yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal  “Temmuz ayında başlattığımız yaz futbol okuluna katılan 300’e yakın minik ve gençlerden oluşan sporcuların başarı sertifikalarını bu gün vererek sonlandıracağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim öğretim tatilinde yaz ayını verimli değerlendirmeleri yanında fiziki güçlerini arttırmak hem de futbol alanında becerilerini geliştirmek amacıyla  yaz futbol okulunu düzenledik” dedi. Başkan Emrullah Ünal Bucak’ bir spor kenti haline getirmeye gayret etiklerini belirterek şeyle dedi. “Sporun değişik branşlarında çeşitli aktiviteler yapılması için çalışmalar sürüyor. Bucak’ta Türkiye Oryantiring şampiyonası, bölgesel yaz bisiklet yarışları yaptık. Çeşitli branşlarda federasyon dalında çalışmalarımız sürmektedir” dedi. Başkan Emrullah Ünal, tesisleşme alanında Bucak’ta büyük mesafeler kat edildiğini vurgulayarak, İlçe stadı baştan sona yenilendi, yine stadımızın batı kısmına FİFA standartlarında sentetik antrenman sahası yapıldığını yine stadyum yanına dört takımın aynı anda yararlanabilmesi için 4 lü soyunma odaları tamamlandı. Yine stadyum yanına dört mevsim kullanılabilecek yüzme havuzunun tamamlanmak üzere olduğunu, yine aynı yerde sentetik yüzme havuzu ile yaz sezonunda birçok öğrencilere yüzme kurslarında faydalanabileceklerini söyledi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın konuşmasından sonra Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Yaz Futbol Okulunda başarılı olan 300’e yakın sporcuya başarı sertifikaları verildi.           TIKLA İZLE
BUCAK Belediyesi tarafından çocukların ve gençlerin tatillerini verimli değerlendirmeleri amacıyla başlatılan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Yaz Futbol Okulunda, 300’e yakın minik ve gençlerden oluşan sporcular kurs sonunda düzenlenen törenle başarı sertifikalarını aldılar.

İlçe Stadında düzenlenen tören, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Yaz Futbol Okulu Sertifika Dağıtım Töreni saygı duruşu ve İstiklal Maraş’ının okunması ile başladı. Sertifika dağıtım töreni öncesinde konuşma yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal  “Temmuz ayında başlattığımız yaz futbol okuluna katılan 300’e yakın minik ve gençlerden oluşan sporcuların başarı sertifikalarını bu gün vererek sonlandıracağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim öğretim tatilinde yaz ayını verimli değerlendirmeleri yanında fiziki güçlerini arttırmak hem de futbol alanında becerilerini geliştirmek amacıyla  yaz futbol okulunu düzenledik” dedi. Başkan Emrullah Ünal Bucak’ bir spor kenti haline getirmeye gayret etiklerini belirterek şeyle dedi. “Sporun değişik branşlarında çeşitli aktiviteler yapılması için çalışmalar sürüyor. Bucak’ta Türkiye Oryantiring şampiyonası, bölgesel yaz bisiklet yarışları yaptık. Çeşitli branşlarda federasyon dalında çalışmalarımız sürmektedir” dedi. Başkan Emrullah Ünal, tesisleşme alanında Bucak’ta büyük mesafeler kat edildiğini vurgulayarak, İlçe stadı baştan sona yenilendi, yine stadımızın batı kısmına FİFA standartlarında sentetik antrenman sahası yapıldığını yine stadyum yanına dört takımın aynı anda yararlanabilmesi için 4 lü soyunma odaları tamamlandı. Yine stadyum yanına dört mevsim kullanılabilecek yüzme havuzunun tamamlanmak üzere olduğunu, yine aynı yerde sentetik yüzme havuzu ile yaz sezonunda birçok öğrencilere yüzme kurslarında faydalanabileceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın konuşmasından sonra Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Yaz Futbol Okulunda başarılı olan 300’e yakın sporcuya başarı sertifikaları verildi.          

TIKLA İZLE

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.