Bucak’ta TMO tarafından yemlik arpalar dağıtılıyor

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.01.2023 - 15:58, Güncelleme: 05.01.2023 - 16:40
 

Bucak’ta TMO tarafından yemlik arpalar dağıtılıyor

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Toprak Mahsulleri tarafından yemlik olarak çiftçilere verilen arpaların dağıtımı Bucak Ziraat Odasınca başlandı.
Hayvancılığa destek olmak amacı ile Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından çiftçiye dağıtılan yemlik arpaların ilk etabı Bucak Ziraat Odası tarafından dağıtımına başlandı. Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel “ İlçe merkezi ve köylerimizde hayvan üreticiliği ile uğraşan çiftçilerimize büyükbaş hayvan başına 4 kilo, küçük baş hayvan için 600 gram yemlik arpa dağıtımlarının ilk etabının dağıtımına başladık. İl etapta toplam bin 400 ton yemlik arpa dağıtılacak” dedi. Özel yemlik arpa ihtiyacı alan vatandaşların odamıza başvurması halinde ikinci etap arpa taleplerinin gelecek hafta içerisinde başlayacağını da belirtti. Toprak mahsulleri ofisi (TMO) tarafından dağıtıma çıkarılan yemlik arpaların ilk turunun dağıtım işlemlerine Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet ÖZCAN ve Bucak Ziraat Odası personelleri eşliğinde başlanmıştır.   
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Toprak Mahsulleri tarafından yemlik olarak çiftçilere verilen arpaların dağıtımı Bucak Ziraat Odasınca başlandı.

Hayvancılığa destek olmak amacı ile Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından çiftçiye dağıtılan yemlik arpaların ilk etabı Bucak Ziraat Odası tarafından dağıtımına başlandı. Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel “ İlçe merkezi ve köylerimizde hayvan üreticiliği ile uğraşan çiftçilerimize büyükbaş hayvan başına 4 kilo, küçük baş hayvan için 600 gram yemlik arpa dağıtımlarının ilk etabının dağıtımına başladık. İl etapta toplam bin 400 ton yemlik arpa dağıtılacak” dedi. Özel yemlik arpa ihtiyacı alan vatandaşların odamıza başvurması halinde ikinci etap arpa taleplerinin gelecek hafta içerisinde başlayacağını da belirtti.

Toprak mahsulleri ofisi (TMO) tarafından dağıtıma çıkarılan yemlik arpaların ilk turunun dağıtım işlemlerine Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet ÖZCAN ve Bucak Ziraat Odası personelleri eşliğinde başlanmıştır.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.