BUCAK’TA TRAKTÖR SÜRÜCÜLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 03.10.2023 - 17:23, Güncelleme: 03.10.2023 - 17:23
 

BUCAK’TA TRAKTÖR SÜRÜCÜLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde traktör sürücülerine Bucak Jandarma Trafik Timleri tarafından trafik eğitim verildi.
Bucak Ziraat Odası, Bucak Tarım ve İlçe Müdürlüğü, İş Sağlığı Güvenliği işbirliği ile Ürkütlü Köyünde çiftçilerin can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla traktör sürücülerine Bucak Jandarma Trafik Timi tarafından can ve mal güvenliği için traktör kazalarının önlenmesi ve trafik güvenliği konularında eğitim verildi. Ürkütlü köyünde çiftçilere ve traktör sürücülerine Bucak Jandarma Trafik Timleri özellikle trafikte gece daha rahat fark edilmesini sağlayan flaşörlü lamba ve reflektörün önemini, trafik kuralları hakkında eğitim verdi. Bucak Tarım ve İlçe Müdürlüğü mühendisleri ise, çiftçilerin tarım makarnalarının kullanımı, bakımı ve trafikte uygulaması gereken kurallar hakkında bilgilendirmede bulundular. Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, eğitim çalışmalarından sonra yaptığı açıklamada “Tarım araçlarının karışmış olduğu kazaların en aza indirilmesi ve çiftçilerimizin tarımsal faaliyetlerini güvenli bir şekilde yürütmeleri için bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarımız hassasiyetle devam edecektir” dedi. Eğitim programına katılan İlçe Tarım Müdürü İrfan Samur,^Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Ziraat Mühendisleri, Ürkütlü Köyü ve çevre köylerden katılım sağlayan çiftçilere reflektör dağıttılar.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde traktör sürücülerine Bucak Jandarma Trafik Timleri tarafından trafik eğitim verildi.

Bucak Ziraat Odası, Bucak Tarım ve İlçe Müdürlüğü, İş Sağlığı Güvenliği işbirliği ile Ürkütlü Köyünde çiftçilerin can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla traktör sürücülerine Bucak Jandarma Trafik Timi tarafından can ve mal güvenliği için traktör kazalarının önlenmesi ve trafik güvenliği konularında eğitim verildi. Ürkütlü köyünde çiftçilere ve traktör sürücülerine Bucak Jandarma Trafik Timleri özellikle trafikte gece daha rahat fark edilmesini sağlayan flaşörlü lamba ve reflektörün önemini, trafik kuralları hakkında eğitim verdi. Bucak Tarım ve İlçe Müdürlüğü mühendisleri ise, çiftçilerin tarım makarnalarının kullanımı, bakımı ve trafikte uygulaması gereken kurallar hakkında bilgilendirmede bulundular. Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, eğitim çalışmalarından sonra yaptığı açıklamada “Tarım araçlarının karışmış olduğu kazaların en aza indirilmesi ve çiftçilerimizin tarımsal faaliyetlerini güvenli bir şekilde yürütmeleri için bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarımız hassasiyetle devam edecektir” dedi.

Eğitim programına katılan İlçe Tarım Müdürü İrfan Samur,^Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Ziraat Mühendisleri, Ürkütlü Köyü ve çevre köylerden katılım sağlayan çiftçilere reflektör dağıttılar.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.