Bucak’ta yenilenen içme suyu depoları açılışı yapılacak

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.12.2022 - 09:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 09:45
 

Bucak’ta yenilenen içme suyu depoları açılışı yapılacak

Bucak Belediyesi vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu sunabilmek için bir yıl gibi kısa sürede 4 içme suyu deposunu yenileyerek şehrin ihtiyacına sundu.
Bucak Belediyesi vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı içme suyuna kavuşturmak için yaklaşık bir yıl önce başladığı 4 içme suyu deposunda çalışmaları tamamladı. Günün şartlarına göre baştan sona dizayn edilen 4 içme suyu deposu şehrin ihtiyacına sunuldu. Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde yıllardan bu tarafa hizmet veren Kuşbaba su deposu, Lise su deposu, Çere su deposu ve yetmişevler depolarını kotlarını da yükselterek yeniden inşa ettik. 4 depomuzun kapasitelerini 14 bin metre küp’ten 24 bin metre küp’e çıkardık. Ayrıca Onaç deposu, Tilki ini ve Kikez su depolarında tadilet ve yenileme çalışmaları yaptık. İlçemizin içme suyunu karşılayan depolarımız günün şartlarına göre en modern şekilde dizayn edilerek vatandaşımızın hizmetini sunduk” hayırlı olsun dedi.   İÇME SUYU AÇILIŞI 30 ARALIK’TA YAPILACAK Bucak Belediyesi tarafından günün şartlarına göre yapılarak hizmete açılan içme suyu depolarının açılışı 30 Aralık 2022 tarihinde saat 14:30’ da konak Mahallesi Şehit Ayfergök Lisesi üstünde bulunan iç em suyu deposunda açılış yapılacak. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, içme suyu depoları açılışına tüm vatandaşlara davet etti.
Bucak Belediyesi vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu sunabilmek için bir yıl gibi kısa sürede 4 içme suyu deposunu yenileyerek şehrin ihtiyacına sundu.

Bucak Belediyesi vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı içme suyuna kavuşturmak için yaklaşık bir yıl önce başladığı 4 içme suyu deposunda çalışmaları tamamladı. Günün şartlarına göre baştan sona dizayn edilen 4 içme suyu deposu şehrin ihtiyacına sunuldu. Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde yıllardan bu tarafa hizmet veren Kuşbaba su deposu, Lise su deposu, Çere su deposu ve yetmişevler depolarını kotlarını da yükselterek yeniden inşa ettik. 4 depomuzun kapasitelerini 14 bin metre küp’ten 24 bin metre küp’e çıkardık. Ayrıca Onaç deposu, Tilki ini ve Kikez su depolarında tadilet ve yenileme çalışmaları yaptık. İlçemizin içme suyunu karşılayan depolarımız günün şartlarına göre en modern şekilde dizayn edilerek vatandaşımızın hizmetini sunduk” hayırlı olsun dedi.  

İÇME SUYU AÇILIŞI 30 ARALIK’TA YAPILACAK

Bucak Belediyesi tarafından günün şartlarına göre yapılarak hizmete açılan içme suyu depolarının açılışı 30 Aralık 2022 tarihinde saat 14:30’ da konak Mahallesi Şehit Ayfergök Lisesi üstünde bulunan iç em suyu deposunda açılış yapılacak. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, içme suyu depoları açılışına tüm vatandaşlara davet etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.