BUCAK’TA ZABITADAN ZİNCİR MAĞAZALARINDA FİYAT DENETİMİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.12.2021 - 10:51, Güncelleme: 28.12.2021 - 10:51
 

BUCAK’TA ZABITADAN ZİNCİR MAĞAZALARINDA FİYAT DENETİMİ

BUCAK Belediyesine bağlı zabıta ekipleri ilçede bulunan zincir mağazalarında fiyat denetimlerine başladı.
Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan zincir mağazalarında denetimlere başladı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri raflarda önek ürünler olarak fiyat ve gramajlarını kontrol ettikten sonra kasaya götürüp barkot okuması yaptırarak raf ve kasadaki bilgilerin karşılaştırmasını yaptıktan sonra görülen hatalar için ise tutanaklar tutularak cezalar kesiliyor. Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Son aylarda artan kur karşısında fiyat artışı yapılan ürünlerin denetimi yanı sıra raftaki ürün ile kasadaki fiyatlar kontrol edilerek ekiplerimiz gerekli çalışmaları yapıyor” dedi. Bucak Belediyesi ileriki günlerde zincir mağazaları ve marketlerde fiyat denetim ve kontrollerinin süreceğini belirtildi.  
BUCAK Belediyesine bağlı zabıta ekipleri ilçede bulunan zincir mağazalarında fiyat denetimlerine başladı.

Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan zincir mağazalarında denetimlere başladı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri raflarda önek ürünler olarak fiyat ve gramajlarını kontrol ettikten sonra kasaya götürüp barkot okuması yaptırarak raf ve kasadaki bilgilerin karşılaştırmasını yaptıktan sonra görülen hatalar için ise tutanaklar tutularak cezalar kesiliyor. Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Son aylarda artan kur karşısında fiyat artışı yapılan ürünlerin denetimi yanı sıra raftaki ürün ile kasadaki fiyatlar kontrol edilerek ekiplerimiz gerekli çalışmaları yapıyor” dedi.

Bucak Belediyesi ileriki günlerde zincir mağazaları ve marketlerde fiyat denetim ve kontrollerinin süreceğini belirtildi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.