Burdur Ticaret Borsası 15 Temmuzu Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.07.2023 - 16:39, Güncelleme: 14.07.2023 - 16:39
 

Burdur Ticaret Borsası 15 Temmuzu Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Ticaret Borsası Başkanı Gündüzalp, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemiz; 15 Temmuz 2016 tarihinde, milletimizin birlik ve beraberliğine, demokratik düzenimize, hukukun üstünlüğüne ve milli iradeye yönelik tarihin kaydettiği en büyük ihanet girişimine, menfur bir kalkışmaya maruz kalmıştır. Yüce Türk milletimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile milletimizin birlik ve beraberliğinin Anayasal güvencesi olan demokratik düzenimize ve milli iradeye, cesaret ve kararlılıkla, canını ortaya koyarak büyük bir özveriyle sahip çıkmıştır. Geleceğimizi etkileyecek olan bu milli şuur, birlik ve beraberlik arzusu ile oluşan huzur ortamıdır. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Devletimizin bütünlüğü, bayrağımızın varlığı, ülkemizin bekası söz konusuysa gerisi teferruattır. Halkımız, 15 Temmuz 2016 gecesi yurdumuzun dört bir tarafında, tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiş, bu hain girişimi vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte canlarını feda ederek engellemiştir.   15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü adıyla tarihe geçen bu mücadelenin yıldönümü vesilesiyle, bir kez daha hayatlarını kaybeden demokrasi şehitlerimizi, aziz ve mübarek kanlarıyla üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ticaret Borsası Başkanı Gündüzalp, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz; 15 Temmuz 2016 tarihinde, milletimizin birlik ve beraberliğine, demokratik düzenimize, hukukun üstünlüğüne ve milli iradeye yönelik tarihin kaydettiği en büyük ihanet girişimine, menfur bir kalkışmaya maruz kalmıştır. Yüce Türk milletimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile milletimizin birlik ve beraberliğinin Anayasal güvencesi olan demokratik düzenimize ve milli iradeye, cesaret ve kararlılıkla, canını ortaya koyarak büyük bir özveriyle sahip çıkmıştır.

Geleceğimizi etkileyecek olan bu milli şuur, birlik ve beraberlik arzusu ile oluşan huzur ortamıdır. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Devletimizin bütünlüğü, bayrağımızın varlığı, ülkemizin bekası söz konusuysa gerisi teferruattır. Halkımız, 15 Temmuz 2016 gecesi yurdumuzun dört bir tarafında, tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiş, bu hain girişimi vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte canlarını feda ederek engellemiştir.  

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü adıyla tarihe geçen bu mücadelenin yıldönümü vesilesiyle, bir kez daha hayatlarını kaybeden demokrasi şehitlerimizi, aziz ve mübarek kanlarıyla üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.