Burdur Valisi Ali Arslantaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.03.2022 - 11:27, Güncelleme: 08.03.2022 - 11:27
 

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi; Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. İstiklal mücadelemizde de çok önemli görevleri üstlenerek canları pahasına vatanı korkusuzca savunan kadınlarımız tarihimizin her döneminde, aile ve toplum yapısının merkezinde olmuşlardır. Peygamber Efendimiz bir hadis-i şerifinde "Sizin en hayırlınız, kadınlarına karşı en iyi davrananınızdır”  “Cennet, anaların ayakları altındadır" buyurmuştur. Dinimizin ve medeniyetimizin kadına böylesine değer vermiş olması, kadının ne kadar değerli olduğunu göstermektedir. Hayatın tüm alanlarında her türlü fedakarlığı gösteren kadınlarımız, vatanımız için canını feda etmeye hazır nesiller yetiştirmektedirler. Kadınlarımız toplumsal yaşamın sosyal-ekonomik-kültürel-siyasal-eğitim alanları ve karar alma mekanizmalarında yer alarak ülkemizin daha güçlü olmasına katkı sağlamaktadırlar. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, kadınlara yönelik her türlü ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamaların karşısında olduğumuzu bir kez daha güçlü bir şeklinde ifade ederek, başta şehit anneleri, şehit eşleri ve şehit kızları olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, en içten saygılarımı sunuyorum” dedi.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi;

Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

İstiklal mücadelemizde de çok önemli görevleri üstlenerek canları pahasına vatanı korkusuzca savunan kadınlarımız tarihimizin her döneminde, aile ve toplum yapısının merkezinde olmuşlardır.

Peygamber Efendimiz bir hadis-i şerifinde "Sizin en hayırlınız, kadınlarına karşı en iyi davrananınızdır”  “Cennet, anaların ayakları altındadır" buyurmuştur. Dinimizin ve medeniyetimizin kadına böylesine değer vermiş olması, kadının ne kadar değerli olduğunu göstermektedir.

Hayatın tüm alanlarında her türlü fedakarlığı gösteren kadınlarımız, vatanımız için canını feda etmeye hazır nesiller yetiştirmektedirler. Kadınlarımız toplumsal yaşamın sosyal-ekonomik-kültürel-siyasal-eğitim alanları ve karar alma mekanizmalarında yer alarak ülkemizin daha güçlü olmasına katkı sağlamaktadırlar.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, kadınlara yönelik her türlü ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamaların karşısında olduğumuzu bir kez daha güçlü bir şeklinde ifade ederek, başta şehit anneleri, şehit eşleri ve şehit kızları olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, en içten saygılarımı sunuyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.