Burdur Valisi Ali Arslantaş'tan Babalar Günü mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.06.2022 - 16:46, Güncelleme: 17.06.2022 - 16:46
 

Burdur Valisi Ali Arslantaş'tan Babalar Günü mesajı

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 19 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi; “Sevgi ve saygının aile içerisinde perçinlenmesini sağlayan, ailesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, varlıklarıyla hayatımızın en önemli parçaları olan Babaların bu özel günü kutluyorum. Karşılık beklemeden yaşamları boyu bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, yaşam tecrübeleriyle geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, maddi-manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, bizleri hep güçlü kılan kahramanlarımızdır. Onun için babalarımızın kıymetini bilmeli, sevgi ve saygımızı hiç eksik etmemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin babaları başta olmak üzere; bütün babaların “Babalar Gününü” en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık içerisinde aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum."
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 19 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Sevgi ve saygının aile içerisinde perçinlenmesini sağlayan, ailesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, varlıklarıyla hayatımızın en önemli parçaları olan Babaların bu özel günü kutluyorum.

Karşılık beklemeden yaşamları boyu bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, yaşam tecrübeleriyle geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, maddi-manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, bizleri hep güçlü kılan kahramanlarımızdır. Onun için babalarımızın kıymetini bilmeli, sevgi ve saygımızı hiç eksik etmemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin babaları başta olmak üzere; bütün babaların “Babalar Gününü” en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık içerisinde aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum."

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.