Burdur’da Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.09.2023 - 10:28, Güncelleme: 08.09.2023 - 10:28
 

Burdur’da Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

Burdur Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Burdur, Bucak ve Gölhisar’da yaptıkları uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alınırken 1 kişi tutuklandı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Burdur, Bucak ve Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yürütülen çalışmalarda, H.D, E.K, Ç.A, A.B, E.G, A.D, ve G.Y isimli şahısların araç ve üzerlerinde yapılan aramalarda, 3 gram eroin, 11.31 gram metamfetamin, 120 kullanımlık bonzai, 12 kök kenevir bitkisi, 0,64 gram kenevir tohumu ve 2 tane uyuşturucu madde kulanım aparatı ele geçirildi. Olay ile ilgili adli makamlara çıkarılan  7 şüpheliden H.D. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edilmiş, E.K. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, Ç.A, A.B, E.G, A.D, ve G.Y isimli şahıslara adli işlem yapıldı.
Burdur Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Burdur, Bucak ve Gölhisar’da yaptıkları uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alınırken 1 kişi tutuklandı.

Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Burdur, Bucak ve Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yürütülen çalışmalarda, H.D, E.K, Ç.A, A.B, E.G, A.D, ve G.Y isimli şahısların araç ve üzerlerinde yapılan aramalarda, 3 gram eroin, 11.31 gram metamfetamin, 120 kullanımlık bonzai, 12 kök kenevir bitkisi, 0,64 gram kenevir tohumu ve 2 tane uyuşturucu madde kulanım aparatı ele geçirildi.

Olay ile ilgili adli makamlara çıkarılan  7 şüpheliden H.D. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edilmiş, E.K. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, Ç.A, A.B, E.G, A.D, ve G.Y isimli şahıslara adli işlem yapıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.