BURDUR’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.08.2022 - 09:41, Güncelleme: 04.08.2022 - 09:43
 

BURDUR’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Burdur’da kaçak sigara, makaron, kaçak tütün ve dolmuş makaron ele geçirildi.
Burdur Kaçakçılık ve Organizasyon Suçlarla Şube Müdürlüğü kaçak sigara bulundurduğu belirledikleri bazı iş yerleri ve adreslere yönelik operasyon düzenledi. 28 Temmuz tarihinde İ.Ç adına gelen kargoda yapılan incelemede 2 koli içerisinde boş makaron çıkması üzerine, şahısın ikametgah ve işyerinde yapılan aramada 20 bin adet bandrolsüz boş makaron, 260 adet doldurulmuş makaron, 5 paket marlboro marka kaçak sigara, 5 paket 50 gr'lık Amber Leaf ibareli kaçak pipo tütünü ele geçirildi. İşyerini işleten İ.Ç. ve C.Ç. isimli şahıslar hakkında  Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldı.
Burdur’da kaçak sigara, makaron, kaçak tütün ve dolmuş makaron ele geçirildi.

Burdur Kaçakçılık ve Organizasyon Suçlarla Şube Müdürlüğü kaçak sigara bulundurduğu belirledikleri bazı iş yerleri ve adreslere yönelik operasyon düzenledi. 28 Temmuz tarihinde İ.Ç adına gelen kargoda yapılan incelemede 2 koli içerisinde boş makaron çıkması üzerine, şahısın ikametgah ve işyerinde yapılan aramada 20 bin adet bandrolsüz boş makaron, 260 adet doldurulmuş makaron, 5 paket marlboro marka kaçak sigara, 5 paket 50 gr'lık Amber Leaf ibareli kaçak pipo tütünü ele geçirildi.

İşyerini işleten İ.Ç. ve C.Ç. isimli şahıslar hakkında  Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.