Burdur'da kaza: 3 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.11.2022 - 15:12, Güncelleme: 20.11.2022 - 17:55
 

Burdur'da kaza: 3 yaralı

Burdur'da kaza: 3 yaralı
BURDUR'da otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 12.30 sıralarında D-330 Çavdır- Burdur karayolunun Kağılcık köyü mevkisinde meydana geldi. O.T. idaresindeki 48 FAE 82 plakalı otomobil, M.Ö.'nün kullandığı 54 RA 585 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan sürücü O.T. ile Z.T., N.D. yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. FOTOĞRAFLI
Burdur'da kaza: 3 yaralı
BURDUR'da otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında D-330 Çavdır- Burdur karayolunun Kağılcık köyü mevkisinde meydana geldi. O.T. idaresindeki 48 FAE 82 plakalı otomobil, M.Ö.'nün kullandığı 54 RA 585 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan sürücü O.T. ile Z.T., N.D. yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.