Burdur'da Modifiyeli Araçlar Festivali

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.11.2022 - 14:48, Güncelleme: 28.11.2022 - 15:50
 

Burdur'da Modifiyeli Araçlar Festivali

Burdur'da Modifiyeli Araçlar Festivali
 BURDUR'da düzenlenen Hobifest Modifiyeli Araçlar Festivali yoğun ilgi gördü. Fidan Pazarı'nda düzenlenen etkinlikte desibel savaşları, araç güzellik, araç basıklık yarışması, motocross gösterisi, halk oyunları yer aldı. Organizasyonu yapan Mücahit Cirit, "Burdur'da ilk kez Hobifest çatısı altında Modifiyeli Araçlar Festivali yaptık. Etkinliğimize 40 ilden modifiye araç tutkunları katıldı. Güzel bir festival yaptık. Katılan herkese ve bize desteklerini esirgemeyen Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi, Burdur esnafı ve katılanlara çok teşekkür ediyoruz. İnşallah devamı gelir" dedi. FOTOĞRAFLI  
Burdur'da Modifiyeli Araçlar Festivali

 BURDUR'da düzenlenen Hobifest Modifiyeli Araçlar Festivali yoğun ilgi gördü.

Fidan Pazarı'nda düzenlenen etkinlikte desibel savaşları, araç güzellik, araç basıklık yarışması, motocross gösterisi, halk oyunları yer aldı. Organizasyonu yapan Mücahit Cirit, "Burdur'da ilk kez Hobifest çatısı altında Modifiyeli Araçlar Festivali yaptık. Etkinliğimize 40 ilden modifiye araç tutkunları katıldı. Güzel bir festival yaptık. Katılan herkese ve bize desteklerini esirgemeyen Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi, Burdur esnafı ve katılanlara çok teşekkür ediyoruz. İnşallah devamı gelir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.