Burdur'da sıcak hava balonu gösteri uçuşu yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.02.2024 - 17:07, Güncelleme: 05.02.2024 - 17:07
 

Burdur'da sıcak hava balonu gösteri uçuşu yaptı

Burdur'da sıcak hava balonu gösteri uçuşu yaptı
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün organizasyonuyla 3 sıcak hava balonu Gazi Atatürk Stadı'nda gösteri uçuşu yaptı. Gazi Atatürk Stadı'nda etkinliğe katılanlar 4'er kişilik gruplar halinde sıcak hava balonuna bindi. Balonlar yerden yaklaşık 15 metre yükseldi. Etkinliğe katılanlar uçuşa yoğun ilgi gösterdi. Stat önünde uzun kuyruk oluştu. Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'un tanıtımına katkı amacıyla organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. Öksüz, "Bu güzellikleri ülkemizdeki ve dünyadaki herkesin görmesi, ziyaret emesi amacımız. Bunu, tarihi ve turistik yerlerimiz, doğal güzelliklerimizin bulunduğu yerlerde devam ettireceğiz. İleriki günlerde Salda Gölü başta olmak üzere diğer doğal güzelliklerimizin olduğu yerlerde de sıcak hava balonunu faaliyete geçirerek etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz. Bu sayede turizmden aldığımız katma değeri artıracağız" diye konuştu. İnsanların Burdur'un tarihi yerlerini, doğal güzelliklerini görme imkanına sahip olacağını ve buraları havadan gözlemleyebileceğini anlatan Vali Öksüz, "Biz de buna katkıda bulunmak istiyoruz. Umuyorum ki en kısa sürede bunu gerçekleştirebiliriz. Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz uzun süredir rotalar konusunda çalışıyordu ve sona geldik. Kısa süre sonra da devam ettirmeyi planlıyoruz" dedi. (DHA)   FOTOĞRAFLI
Burdur'da sıcak hava balonu gösteri uçuşu yaptı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün organizasyonuyla 3 sıcak hava balonu Gazi Atatürk Stadı'nda gösteri uçuşu yaptı.
Gazi Atatürk Stadı'nda etkinliğe katılanlar 4'er kişilik gruplar halinde sıcak hava balonuna bindi. Balonlar yerden yaklaşık 15 metre yükseldi. Etkinliğe katılanlar uçuşa yoğun ilgi gösterdi. Stat önünde uzun kuyruk oluştu. Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'un tanıtımına katkı amacıyla organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. Öksüz, "Bu güzellikleri ülkemizdeki ve dünyadaki herkesin görmesi, ziyaret emesi amacımız. Bunu, tarihi ve turistik yerlerimiz, doğal güzelliklerimizin bulunduğu yerlerde devam ettireceğiz. İleriki günlerde Salda Gölü başta olmak üzere diğer doğal güzelliklerimizin olduğu yerlerde de sıcak hava balonunu faaliyete geçirerek etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz. Bu sayede turizmden aldığımız katma değeri artıracağız" diye konuştu.
İnsanların Burdur'un tarihi yerlerini, doğal güzelliklerini görme imkanına sahip olacağını ve buraları havadan gözlemleyebileceğini anlatan Vali Öksüz, "Biz de buna katkıda bulunmak istiyoruz. Umuyorum ki en kısa sürede bunu gerçekleştirebiliriz. Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz uzun süredir rotalar konusunda çalışıyordu ve sona geldik. Kısa süre sonra da devam ettirmeyi planlıyoruz" dedi. (DHA)  

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.