Burdur’da uyuşturucu operasyonları; 1 tutuklama

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.07.2023 - 16:45, Güncelleme: 19.07.2023 - 16:45
 

Burdur’da uyuşturucu operasyonları; 1 tutuklama

BURDUR Jandarma Komutanlığı ekiplerince üç yarı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 1’i tutuklandı.
Burdur Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Burdur’da M.Ç ve E.K isimli şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada 10 gram eroin, 2 tane uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Bucak ilçesinde D.Ç isimli şahsın ormanlık alana Skunk bitkisi ektiği bilgisi alınması üzerine yapılan aramada yasadışı ekimi yapılan 369 kök skunk bitkisi ve 100 gram skunk ele geçirildi.    Ağlasun ilçesinde A.Ç., H.B. ve R.K. isimli şahısların üzerlerinde ve aracında yapılan adli aramada; 2 adet iki yüz  kullanımlık sentetik kannobiat (BONZAİ) uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Olaylarla ilgili Cumhuriyet Savcısının kararı ile üç farklı olayda gözaltına alınan M.Ç., E.K., A.Ç., H.B. ve R.K.  isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, ormanlık alana skunk bitkisi eken  D.Ç. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine sevk edildi.(DHA)
BURDUR Jandarma Komutanlığı ekiplerince üç yarı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Burdur Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Burdur’da M.Ç ve E.K isimli şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada 10 gram eroin, 2 tane uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Bucak ilçesinde D.Ç isimli şahsın ormanlık alana Skunk bitkisi ektiği bilgisi alınması üzerine yapılan aramada yasadışı ekimi yapılan 369 kök skunk bitkisi ve 100 gram skunk ele geçirildi.    Ağlasun ilçesinde A.Ç., H.B. ve R.K. isimli şahısların üzerlerinde ve aracında yapılan adli aramada; 2 adet iki yüz  kullanımlık sentetik kannobiat (BONZAİ) uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Olaylarla ilgili Cumhuriyet Savcısının kararı ile üç farklı olayda gözaltına alınan M.Ç., E.K., A.Ç., H.B. ve R.K.  isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, ormanlık alana skunk bitkisi eken  D.Ç. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine sevk edildi.(DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.