Burdur'un ilk kadın Milli Eğitim Müdürü göreve başladı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 12.04.2022 - 11:41, Güncelleme: 12.04.2022 - 11:41
 

Burdur'un ilk kadın Milli Eğitim Müdürü göreve başladı

BURDUR İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Nesrin Kakırman görevine başladı.
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kakırman, görevine başladı. Kakırman yayınladığı mesajda "Sayın Bakanımızın tensipleriyle Burdur İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunuyorum. Bizlere böylesine değerli bir vazifeyi emanet eden Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer'e öncelikle şükranlarımı arz ediyorum" dedi.   Kakırman'ın, açıklamasında şu ifadeler yer aldı:   "Bölgenin önemli şehirlerinden biri olan, güller, göller, gönüller diyarı Burdur'da İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim. Üzerimizdeki bu vazifenin hassasiyetinin ve bizlere yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Bu nedenle geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek adına bütün gücümüzle mücadele ederek, işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışacağımıza inanıyorum."   Burdur'da yaklaşık 9 ay İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptıktan sonra başka bir göreve atanmak üzere görevden alınan Erdem Kaya ise yayınladığı veda mesajında, "Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden bakanlığımızın takdirleriyle ayrılıyorum. Bu süre içerisinde yakın mesai içinde bulunduğum yöneticisi arkadaşlarım, ilçe milli eğitim müdürlerim, Covid-19 salgının zorlu şartlarında olağan üstü gayret ve fedakarlıkla görevlerini ifa eden okul yöneticilerim, öğretmenlerim ve eğitime destek veren tüm çalışma arkadaşlarımla, bizlere emanet edilen çocuklarımız için sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak ve eğitimde hedeflerimize ulaşmak için gerekli planlama ve çalışmalarımızı icra ettik. Görevi devralacak olan milli eğitim müdürü arkadaşımın, Burdur'da eğitime gönül vermiş değerli eğitim paydaşlarımızın ilgi ve destekleriyle bayrağı daha yükseklere taşıyacağına yürekten inanıyor, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, görevinde huzur ve başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.
BURDUR İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Nesrin Kakırman görevine başladı.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Kakırman, görevine başladı. Kakırman yayınladığı mesajda "Sayın Bakanımızın tensipleriyle Burdur İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunuyorum. Bizlere böylesine değerli bir vazifeyi emanet eden Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer'e öncelikle şükranlarımı arz ediyorum" dedi.


 

Kakırman'ın, açıklamasında şu ifadeler yer aldı:


 

"Bölgenin önemli şehirlerinden biri olan, güller, göller, gönüller diyarı Burdur'da İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim. Üzerimizdeki bu vazifenin hassasiyetinin ve bizlere yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Bu nedenle geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek adına bütün gücümüzle mücadele ederek, işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışacağımıza inanıyorum."


 

Burdur'da yaklaşık 9 ay İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptıktan sonra başka bir göreve atanmak üzere görevden alınan Erdem Kaya ise yayınladığı veda mesajında, "Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden bakanlığımızın takdirleriyle ayrılıyorum. Bu süre içerisinde yakın mesai içinde bulunduğum yöneticisi arkadaşlarım, ilçe milli eğitim müdürlerim, Covid-19 salgının zorlu şartlarında olağan üstü gayret ve fedakarlıkla görevlerini ifa eden okul yöneticilerim, öğretmenlerim ve eğitime destek veren tüm çalışma arkadaşlarımla, bizlere emanet edilen çocuklarımız için sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak ve eğitimde hedeflerimize ulaşmak için gerekli planlama ve çalışmalarımızı icra ettik. Görevi devralacak olan milli eğitim müdürü arkadaşımın, Burdur'da eğitime gönül vermiş değerli eğitim paydaşlarımızın ilgi ve destekleriyle bayrağı daha yükseklere taşıyacağına yürekten inanıyor, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, görevinde huzur ve başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.