Büyükşehir'den Manavgat'a fidan desteği

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.02.2022 - 13:49, Güncelleme: 04.02.2022 - 13:56
 

Büyükşehir'den Manavgat'a fidan desteği

Büyükşehir'den Manavgat'a fidan desteği
- BÜYÜK Manavgat yangınında ve sonrasında vatandaşların yanında olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaraları sarmaya devam ediyor. Manavgat yangınında zarar gören ağaçların yerine bahçelere Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan zeytin, defne ve keçiboynuzu fidanları dikilmeye başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Manavgat yangınında ağaçları yanan üreticilere fidan desteği sağlandı. Yanan ağaçlar sökülerek yerine yeni fidanların dikimi gerçekleştirildi. ZEYTİN ÜRETİCİSİNE DESTEK Manavgat Demirciler Mahallesi'nde zeytin bahçesi yanan Mustafa Çekiç, "Yangında 150 zeytin ağacım yandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi yangın sonrasında bizlerin yanında olmaya devam etti. Arkadaşlar sağ olsun bahçemize kadar zeytin fidanlarımızı getirdiler. Yanan ağaçlarımızı sökerek yeni fidanları diktik. Allah razı olsun" dedi. İBRADI'YA 425 ZEYTİN FİDANI Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşların talebi üzerine İbradı'ya da fidan desteği sağlandı. Düzlen ve Üzümdere mahallelerinde çiftçiye 425 adet zeytin fidanı dağıtılarak tarıma destek verildi.    
Büyükşehir'den Manavgat'a fidan desteği

- BÜYÜK Manavgat yangınında ve sonrasında vatandaşların yanında olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaraları sarmaya devam ediyor. Manavgat yangınında zarar gören ağaçların yerine bahçelere Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan zeytin, defne ve keçiboynuzu fidanları dikilmeye başlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Manavgat yangınında ağaçları yanan üreticilere fidan desteği sağlandı. Yanan ağaçlar sökülerek yerine yeni fidanların dikimi gerçekleştirildi.
ZEYTİN ÜRETİCİSİNE DESTEK
Manavgat Demirciler Mahallesi'nde zeytin bahçesi yanan Mustafa Çekiç, "Yangında 150 zeytin ağacım yandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi yangın sonrasında bizlerin yanında olmaya devam etti. Arkadaşlar sağ olsun bahçemize kadar zeytin fidanlarımızı getirdiler. Yanan ağaçlarımızı sökerek yeni fidanları diktik. Allah razı olsun" dedi.
İBRADI'YA 425 ZEYTİN FİDANI
Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşların talebi üzerine İbradı'ya da fidan desteği sağlandı. Düzlen ve Üzümdere mahallelerinde çiftçiye 425 adet zeytin fidanı dağıtılarak tarıma destek verildi.

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.