Çatılardaki buz sarkıtlarına itfaiye müdahalesi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.02.2023 - 14:07, Güncelleme: 20.02.2023 - 14:07
 

Çatılardaki buz sarkıtlarına itfaiye müdahalesi

Çatılardaki buz sarkıtlarına itfaiye müdahalesi
Alperen YILDIZ/SİVAS,(DHA) - SİVAS’ta, kar yağışı ve soğuk havanın ardından çatılarda buz sarkıtları oluştu. Yayalar için tehlike oluşturan buz sarkıtları itfaiye ekipleri tarafından kırıldı.  Kar yağışı sonrası soğuk havanın etkili olduğu kentte çatılardaki buz sarkıtları tehlike oluşturmaya başladı. Kentin yaya yoğunluğu fazla olan Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir binanın çatısında oluşan buz kütlelerini görenler, Sivas Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine caddeye gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak buz kütlelerini kontrollü bir şekilde düşürdü. (DHA) FOTOĞRAFLI
Çatılardaki buz sarkıtlarına itfaiye müdahalesi

Alperen YILDIZ/SİVAS,(DHA) - SİVAS’ta, kar yağışı ve soğuk havanın ardından çatılarda buz sarkıtları oluştu. Yayalar için tehlike oluşturan buz sarkıtları itfaiye ekipleri tarafından kırıldı. 
Kar yağışı sonrası soğuk havanın etkili olduğu kentte çatılardaki buz sarkıtları tehlike oluşturmaya başladı. Kentin yaya yoğunluğu fazla olan Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir binanın çatısında oluşan buz kütlelerini görenler, Sivas Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine caddeye gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak buz kütlelerini kontrollü bir şekilde düşürdü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.