CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI RECEP MUTLUCAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.03.2023 - 18:06, Güncelleme: 20.03.2023 - 18:06
 

CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI RECEP MUTLUCAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili aday adayı Recep Mutlucan, adaylık süreci öncesi olduğu gibi, resmi aday adaylığı sürecinden sonra çalışmalara hız verdi.
CHP’den Burdur Milletvekili aday adayı olarak Bucak, Yeşilova, Kemer, Karamanlı ve diğer ilçelerde seçim çalışmaları yapan Recep Mutlucan 17 Mart’ta yaptığı milletvekilliği aday adaylığından sonra çalışmalara daha da hız verdi. Gazetemizi Ziyaret eden milletvekili aday adayı Recep Mutlucan “Bucak ilçesi 50 bin seçmen sayısı ile seçimlerde ilimizin lokomotifi konumundadır. Her parti seçmeninden oy alabileceğimi ve CHP’ye daha fazla katkı sağlayabileceğime inanıyorum. Yıllardır vatandaşlarımızla iç içe olan bir kişi olarak, bu dönem Burdur merkezde, Bucak’ta ve diğer ilçelerimizde, sevilen, halkımızda karşılığı olan adaylarımızla 2 milletvekili kazanabileceğimizi düşünüyorum” dedi. Mutlucan “40 yılı aşkın bir süredir içerisinde bulunduğum ve onurla değişik görevler aldığım CHP ailesinden Burdur Milletvekili aday adaylık müracaatımı yaptım. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen eşim, çocuklarım, arkadaşlarım, akrabalarım ve dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Gazetemizin imtiyaz sahibi Halim Akca, CHP’den Burdur Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan Recep Mutlucan eşi Aysun Mutlucan, Öznur Sarıcı ve eşi Yılmaz Sarıca’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek siyasi yaşamında başarılar diledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili aday adayı Recep Mutlucan, adaylık süreci öncesi olduğu gibi, resmi aday adaylığı sürecinden sonra çalışmalara hız verdi.

CHP’den Burdur Milletvekili aday adayı olarak Bucak, Yeşilova, Kemer, Karamanlı ve diğer ilçelerde seçim çalışmaları yapan Recep Mutlucan 17 Mart’ta yaptığı milletvekilliği aday adaylığından sonra çalışmalara daha da hız verdi. Gazetemizi Ziyaret eden milletvekili aday adayı Recep Mutlucan “Bucak ilçesi 50 bin seçmen sayısı ile seçimlerde ilimizin lokomotifi konumundadır. Her parti seçmeninden oy alabileceğimi ve CHP’ye daha fazla katkı sağlayabileceğime inanıyorum. Yıllardır vatandaşlarımızla iç içe olan bir kişi olarak, bu dönem Burdur merkezde, Bucak’ta ve diğer ilçelerimizde, sevilen, halkımızda karşılığı olan adaylarımızla 2 milletvekili kazanabileceğimizi düşünüyorum” dedi. Mutlucan “40 yılı aşkın bir süredir içerisinde bulunduğum ve onurla değişik görevler aldığım CHP ailesinden Burdur Milletvekili aday adaylık müracaatımı yaptım. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen eşim, çocuklarım, arkadaşlarım, akrabalarım ve dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Halim Akca, CHP’den Burdur Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan Recep Mutlucan eşi Aysun Mutlucan, Öznur Sarıcı ve eşi Yılmaz Sarıca’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek siyasi yaşamında başarılar diledi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.