ÇÖP KONTEYNIRLAR DOLDU TAŞTI, ÇÖPLER YOLLARA SAÇILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.07.2023 - 22:32, Güncelleme: 04.07.2023 - 22:32
 

ÇÖP KONTEYNIRLAR DOLDU TAŞTI, ÇÖPLER YOLLARA SAÇILDI

Bucak ilçesinin Kestel köyünde çöp konteynırları dolup taşarken çöpler yollara saçılmaya başladı.
Kestel Köyünde çöp konteynırlarının yaklaşık 40 gündür alınmadığını söyleyen köylüler, kurban bayramı etkisi ile çöpe atılan kemik parçası ve etsel atıkların pis kokuları saçtığı belirterek, Özel İdare temizlik ekipleri tarafından toplanan çöp konteynırlarının bir an önce alınmasını istiyorlar. Kestel köyü sakinleri iddiaya göre bayram öncesinden başlayarak yaklaşık 40 gündür ağzına kadar dolan çöpler, bayramda daha da fazla artarak yollara saçıldığını, bayramda çöp konteynırlarına atılan etsel atıkların çok kötü kokular saçtığını ve ayrıca sokak hayvanlarının çöpleri karıştırması ile çöplerin yallara saçıldığını dile getirdiler.       
Bucak ilçesinin Kestel köyünde çöp konteynırları dolup taşarken çöpler yollara saçılmaya başladı.

Kestel Köyünde çöp konteynırlarının yaklaşık 40 gündür alınmadığını söyleyen köylüler, kurban bayramı etkisi ile çöpe atılan kemik parçası ve etsel atıkların pis kokuları saçtığı belirterek, Özel İdare temizlik ekipleri tarafından toplanan çöp konteynırlarının bir an önce alınmasını istiyorlar.

Kestel köyü sakinleri iddiaya göre bayram öncesinden başlayarak yaklaşık 40 gündür ağzına kadar dolan çöpler, bayramda daha da fazla artarak yollara saçıldığını, bayramda çöp konteynırlarına atılan etsel atıkların çok kötü kokular saçtığını ve ayrıca sokak hayvanlarının çöpleri karıştırması ile çöplerin yallara saçıldığını dile getirdiler.     

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.