CUMHURİYET BAYRAMI 100. YIL KABUL TÖRENİ ÖZEL ANLARA SAHNE OLDU

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.10.2023 - 11:21, Güncelleme: 30.10.2023 - 11:21
 

CUMHURİYET BAYRAMI 100. YIL KABUL TÖRENİ ÖZEL ANLARA SAHNE OLDU

Cumhuriyetimizin Kuruluşu'nun 100. Yıl dönümü programları kapsamında Burdur Valisi Türker Öksüz ve eşi Meral Öksüz Hanımefendi ev sahipliğinde Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni düzenlendi.
MAKÜ Lavanta Tepesi Hotel'de düzenlenen törende Sn. Valimiz ve Hanımefendi konuklarını kapıda karşıladılar. Yoğun katılımla gerçekleşen törende yaptığı konuşmada; Türkiye Cumhuriyeti'nin inancın, imanın ve yılmaz bir iradenin eseri olduğunu  belirten Vali Öksüz, Türkiye Cumhuriyeti; asla bağış, lütuf veya hediye değildir. Her şeyden önce haklı ve haysiyetli bir Milli Mücadele'nin karar ve kıvancıdır." ifadelerini kullanarak, tüm konuklara katılımları dolayısıyla teşekkür etti. 100. Yıl Kabul Töreni'nde çok özel anlara şahitlik edildi. 2003 yılında Cumhuriyetimizin 80. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Burdur Valiliği tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılına atfen düzenlenen kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin eserleri 20 yıl sonra Cumhuriyetimizin 100. Yılında asıl sahiplerine teslim edildi. Dönemin Burdur Valisi Merhum Rasih Özbek tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılında açılmak üzere mühürlenerek kutuya koyulan eserler, kabul töreni sırasında Valimiz Sn. Türker Öksüz tarafından eserlerin sahiplerine takdim edildi. 2003 yılında Burdur'da Lise öğrencisiyken şimdi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde Dr. Öğretim Üyesi akademisyen olarak görev yapan Gökhan Bozkurt'un yazmış olduğu 1. olan kompozisyonu kendisi ve 2003 yılında Burdur'da ortaokul öğrencisi iken şuan Ankara'da Hava İkmal Yüzbaşı olarak görev yapan İbrahim Kayhan YILMAZ'IN yaptığı 1. olan resmi annesi, Sn. Valimizin ellerinden teslim aldılar. Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kabul Töreni, pasta kesiminin ardından sona erdi. Valimiz Sn Türker Öksüz, eşi Meral Öksüz Hanımefendi ile birlikte pasta kesimi öncesinde salonu dolaşarak tek tek davetlilerle ilgilendiler, katılımları dolayısıyla teşekkürlerini ifade ettiler.
Cumhuriyetimizin Kuruluşu'nun 100. Yıl dönümü programları kapsamında Burdur Valisi Türker Öksüz ve eşi Meral Öksüz Hanımefendi ev sahipliğinde Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni düzenlendi.

MAKÜ Lavanta Tepesi Hotel'de düzenlenen törende Sn. Valimiz ve Hanımefendi konuklarını kapıda karşıladılar.

Yoğun katılımla gerçekleşen törende yaptığı konuşmada; Türkiye Cumhuriyeti'nin inancın, imanın ve yılmaz bir iradenin eseri olduğunu  belirten Vali Öksüz, Türkiye Cumhuriyeti; asla bağış, lütuf veya hediye değildir. Her şeyden önce haklı ve haysiyetli bir Milli Mücadele'nin karar ve kıvancıdır." ifadelerini kullanarak, tüm konuklara katılımları dolayısıyla teşekkür etti.

100. Yıl Kabul Töreni'nde çok özel anlara şahitlik edildi.

2003 yılında Cumhuriyetimizin 80. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Burdur Valiliği tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılına atfen düzenlenen kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin eserleri 20 yıl sonra Cumhuriyetimizin 100. Yılında asıl sahiplerine teslim edildi.

Dönemin Burdur Valisi Merhum Rasih Özbek tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılında açılmak üzere mühürlenerek kutuya koyulan eserler, kabul töreni sırasında Valimiz Sn. Türker Öksüz tarafından eserlerin sahiplerine takdim edildi.

2003 yılında Burdur'da Lise öğrencisiyken şimdi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde Dr. Öğretim Üyesi akademisyen olarak görev yapan Gökhan Bozkurt'un yazmış olduğu 1. olan kompozisyonu kendisi ve 2003 yılında Burdur'da ortaokul öğrencisi iken şuan Ankara'da Hava İkmal Yüzbaşı olarak görev yapan İbrahim Kayhan YILMAZ'IN yaptığı 1. olan resmi annesi, Sn. Valimizin ellerinden teslim aldılar.

Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kabul Töreni, pasta kesiminin ardından sona erdi.

Valimiz Sn Türker Öksüz, eşi Meral Öksüz Hanımefendi ile birlikte pasta kesimi öncesinde salonu dolaşarak tek tek davetlilerle ilgilendiler, katılımları dolayısıyla teşekkürlerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.