Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Resim Yarışması Başvuruları Başladı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.10.2023 - 14:30, Güncelleme: 02.10.2023 - 14:30
 

Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Resim Yarışması Başvuruları Başladı

Burdur Belediyesi “Cumhuriyetin 100. Yılı” anısına resim yarışması düzenliyor
  Burdur Belediyesinden yapılan açıklamada “Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti 100. Yılı konulu resim yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerimizin resimlerini 20 Ekim 2023 Cuma gününe kadar okul müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir” denildi.   Ortaokul ve Lise öğrencilerinin katılabileceği yarışmaya Birinciye Tablet, İkinciye Akıllı Saat ve Üçüncüye Bluetooth Kulaklık verilecek.
Burdur Belediyesi “Cumhuriyetin 100. Yılı” anısına resim yarışması düzenliyor

 

Burdur Belediyesinden yapılan açıklamada “Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti 100. Yılı konulu resim yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerimizin
resimlerini 20 Ekim 2023 Cuma gününe kadar okul müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir” denildi.

 

Ortaokul ve Lise öğrencilerinin katılabileceği yarışmaya Birinciye Tablet, İkinciye Akıllı Saat ve Üçüncüye Bluetooth Kulaklık verilecek.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.