Dalgıçlar, kayıp Emirhan için gölette arama yapıyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.09.2023 - 14:33, Güncelleme: 06.09.2023 - 14:33
 

Dalgıçlar, kayıp Emirhan için gölette arama yapıyor

Dalgıçlar, kayıp Emirhan için gölette arama yapıyor
Mustafa KIRLAK/KORGAN (Ordu), (DHA)- ORDU’nun Korgan ilçesinde küçükbaş hayvanları otlatmak için yaylaya gittikten sonra bir daha haber alınamayan Emirhan Dolak’ı (13) arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında dalgıçlar, kıyısında ayak izlerine rastlanan gölette arama yapıyor. Korgan ilçesine bağlı Belalan Mahallesi Absut Yaylası’na dün sabah küçükbaş hayvanları otlatmaya giden Emirhan Dolak’tan haber alamayan yakınları, ihbarda bulundu. Bunun üzerine yaylaya jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Arama çalışmalarında Dolak’ın hayvan otlatmak için gittiği bölgedeki göletin kenarında ayak izleri tespit edildi. Emirhan Dolak'ın gölete düşmüş olabileceği ihtimali üzerine, su yüzeyini tarayan ekipler, herhangi bir bulguya rastlamadı. Bölgede devam eden çalışmalara bugün de AFAD ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama-Kurtarma ekipleri katıldı. Gölete giren dalgıçlar kayıp çocuğu suda ararken, jandarma ile AFAD ekipleri karadaki çalışmalarını sürdürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Dalgıçlar, kayıp Emirhan için gölette arama yapıyor

Mustafa KIRLAK/KORGAN (Ordu), (DHA)- ORDU’nun Korgan ilçesinde küçükbaş hayvanları otlatmak için yaylaya gittikten sonra bir daha haber alınamayan Emirhan Dolak’ı (13) arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında dalgıçlar, kıyısında ayak izlerine rastlanan gölette arama yapıyor.
Korgan ilçesine bağlı Belalan Mahallesi Absut Yaylası’na dün sabah küçükbaş hayvanları otlatmaya giden Emirhan Dolak’tan haber alamayan yakınları, ihbarda bulundu. Bunun üzerine yaylaya jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Arama çalışmalarında Dolak’ın hayvan otlatmak için gittiği bölgedeki göletin kenarında ayak izleri tespit edildi. Emirhan Dolak'ın gölete düşmüş olabileceği ihtimali üzerine, su yüzeyini tarayan ekipler, herhangi bir bulguya rastlamadı.
Bölgede devam eden çalışmalara bugün de AFAD ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama-Kurtarma ekipleri katıldı. Gölete giren dalgıçlar kayıp çocuğu suda ararken, jandarma ile AFAD ekipleri karadaki çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.