Demre'de kış mevsiminde ağaçlar çiçek açtı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.12.2021 - 11:40, Güncelleme: 25.12.2021 - 11:40
 

Demre'de kış mevsiminde ağaçlar çiçek açtı

Demre'de kış mevsiminde ağaçlar çiçek açtı
  Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - TÜRKİYE genelinde soğuk ve karlı hava etkisini gösterirken Antalya'nın Demre ilçesinde, güneşli hava nedeniyle nisan ayı sonunda çiçeklenen limon, portakal, azgan denilen yabani badem ağaçları çiçek açtı. Sıcaklığın gündüzleri 17-18 derece hissedildiği güneşli günlerin yaşandığı Demre'de portakal, limon ve azgan denilen yabani badem ağaçları çiçek açtı. Karabucak mahallesi Sura mevkiinde limon ağaçları, Ramazan Topçu'nun bahçesindeki 2 portakal ağacı, yol kenarlarındaki yabani badem olarak adlandırılan azgan ağaçları bembeyaz çiçek açtı. Bahar mevsimini andıran görünümüyle şaşırtan ağaçlardaki çiçeklerden bal arıları, polen topluyor. Evinin önündeki limon ağacı çiçek açan Ayşe Eda Karaçelik (11) havanın soğuk olmasına rağmen limon ağaçlarında açan çiçeklerin çok güzel koktuğunu söyledi. Bahçesindeki portakal ağaçları çiçek açan Ramazan Topçu ise "Ülkemizin her yeri kar, buz. Demre'de portakal ağacı çiçek açtı. Arılar konuyor, bal topluyor. Bu da Demre'nin güzelliği" dedi. FOTOĞRAFLI
Demre'de kış mevsiminde ağaçlar çiçek açtı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - TÜRKİYE genelinde soğuk ve karlı hava etkisini gösterirken Antalya'nın Demre ilçesinde, güneşli hava nedeniyle nisan ayı sonunda çiçeklenen limon, portakal, azgan denilen yabani badem ağaçları çiçek açtı.

Sıcaklığın gündüzleri 17-18 derece hissedildiği güneşli günlerin yaşandığı Demre'de portakal, limon ve azgan denilen yabani badem ağaçları çiçek açtı. Karabucak mahallesi Sura mevkiinde limon ağaçları, Ramazan Topçu'nun bahçesindeki 2 portakal ağacı, yol kenarlarındaki yabani badem olarak adlandırılan azgan ağaçları bembeyaz çiçek açtı. Bahar mevsimini andıran görünümüyle şaşırtan ağaçlardaki çiçeklerden bal arıları, polen topluyor.

Evinin önündeki limon ağacı çiçek açan Ayşe Eda Karaçelik (11) havanın soğuk olmasına rağmen limon ağaçlarında açan çiçeklerin çok güzel koktuğunu söyledi. Bahçesindeki portakal ağaçları çiçek açan Ramazan Topçu ise "Ülkemizin her yeri kar, buz. Demre'de portakal ağacı çiçek açtı. Arılar konuyor, bal topluyor. Bu da Demre'nin güzelliği" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.