Depremde hasar gören su kulesi kontrollü olarak yıkıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.03.2023 - 17:06, Güncelleme: 06.03.2023 - 17:06
 

Depremde hasar gören su kulesi kontrollü olarak yıkıldı

Depremde hasar gören su kulesi kontrollü olarak yıkıldı
Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın Yenişehir ilçesinde depremde hasar gören su kulesi, kontrollü olarak yıkıldı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Diyarbakır'da, 1'i boş, 7 bina yıkıldı, çok sayıda bina, iş yeri ve yapı hasar gördü. Yenişehir ilçesinde, Karayolları 9'uncu Bölge Müdürlüğü'nün Seyrantepe yerleşkesindeki su kulesi de depremde ağır hasar aldı. Su kulesi, güvenlik önlemlerinin ardından hidrolik ekskavatörle kontrollü olarak yıkıldı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Depremde hasar gören su kulesi kontrollü olarak yıkıldı

Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın Yenişehir ilçesinde depremde hasar gören su kulesi, kontrollü olarak yıkıldı.
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Diyarbakır'da, 1'i boş, 7 bina yıkıldı, çok sayıda bina, iş yeri ve yapı hasar gördü. Yenişehir ilçesinde, Karayolları 9'uncu Bölge Müdürlüğü'nün Seyrantepe yerleşkesindeki su kulesi de depremde ağır hasar aldı. Su kulesi, güvenlik önlemlerinin ardından hidrolik ekskavatörle kontrollü olarak yıkıldı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.