Eğirdir'de Briç Festivali yapıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.08.2022 - 11:41, Güncelleme: 08.08.2022 - 11:41
 

Eğirdir'de Briç Festivali yapıldı

Eğirdir'de Briç Festivali yapıldı
  Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde bu yıl 6'ncısı düzenlenen Briç Festivali tamamlandı. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen briç severler 4 gün süren seanslar sonrası törenle ödüllerine kavuştu. Eğirdir'de bir düğün ve toplantı salonunda gerçekleşen Briç Turnuvası'nın ilk günü Eğirdir Belediyesi Sakin Şehir Kupası, ikinci günü Eğirdir Kaymakamlığı Swiss Takım Turnuvası, üçüncü gün Açık İkili (Simultane) Kupası, son gün ise açık ikili 2. seans müsabakaları gerçekleşti. Turnuvada toplam 72 briç oyuncusu mücadele etti. Turnuva sonunda dereceye girenleri ödüllerinin verildiği tören düzenlendi. Törene Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu da katıldı. FOTOĞRAFLI
Eğirdir'de Briç Festivali yapıldı

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde bu yıl 6'ncısı düzenlenen Briç Festivali tamamlandı. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen briç severler 4 gün süren seanslar sonrası törenle ödüllerine kavuştu.

Eğirdir'de bir düğün ve toplantı salonunda gerçekleşen Briç Turnuvası'nın ilk günü Eğirdir Belediyesi Sakin Şehir Kupası, ikinci günü Eğirdir Kaymakamlığı Swiss Takım Turnuvası, üçüncü gün Açık İkili (Simultane) Kupası, son gün ise açık ikili 2. seans müsabakaları gerçekleşti. Turnuvada toplam 72 briç oyuncusu mücadele etti.

Turnuva sonunda dereceye girenleri ödüllerinin verildiği tören düzenlendi. Törene Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu da katıldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.