Eğirdir'de koordinasyon toplantısı yapıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.02.2023 - 17:02, Güncelleme: 20.02.2023 - 17:02
 

Eğirdir'de koordinasyon toplantısı yapıldı

Eğirdir'de koordinasyon toplantısı yapıldı
  Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde deprem koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakam Adem Çelik'in başkanlık yaptığı, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir ve ilgili daire müdürlerinin katıldığı toplantıda, ilçe genelindeki depremzedelerin son durumu başta olmak üzere kurumlar arası iş birliği ve çalışmalar görüşüldü. Kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve gerekli hizmetlerin aksamaması adına yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemler gözden geçirildi. Kaymakam Adem Çelik, "Eğirdir'de misafir olan depremzede vatandaşlarımızın sosyal, ekonomik ve psikolojik durumlarını en iyi hale getirmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gün, birlik ve beraberlik günüdür, tüm Eğirdirli hemşehrilerimizi depremin yaralarını sarmaya, depremzedelere AFAD'ın tüm Türkiye de başlattığı devletimizin resmî kurumunun nakdi yardım kampanyasına katılmaya davet ediyoruz. Ayni yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız ise Eğirdir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'mıza ve Eğirdir Kaymakamlığı Hükümet Konağına yardımlarını yapabilirler" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Eğirdir'de koordinasyon toplantısı yapıldı

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde deprem koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Adem Çelik'in başkanlık yaptığı, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir ve ilgili daire müdürlerinin katıldığı toplantıda, ilçe genelindeki depremzedelerin son durumu başta olmak üzere kurumlar arası iş birliği ve çalışmalar görüşüldü. Kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve gerekli hizmetlerin aksamaması adına yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemler gözden geçirildi.

Kaymakam Adem Çelik, "Eğirdir'de misafir olan depremzede vatandaşlarımızın sosyal, ekonomik ve psikolojik durumlarını en iyi hale getirmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gün, birlik ve beraberlik günüdür, tüm Eğirdirli hemşehrilerimizi depremin yaralarını sarmaya, depremzedelere AFAD'ın tüm Türkiye de başlattığı devletimizin resmî kurumunun nakdi yardım kampanyasına katılmaya davet ediyoruz. Ayni yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız ise Eğirdir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'mıza ve Eğirdir Kaymakamlığı Hükümet Konağına yardımlarını yapabilirler" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.